Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti mit szólnátok hozzá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit szólnátok hozzá h a pasitok csak hazásság után akarja a szexet?

Figyelt kérdés
Írhatnátok véleményt is ezzel kapcsolatosan, mit gondoltok erről, miért lenne jó, miért lenne rossz várni több évig ezzel, ti nektek mennyi fáradtság lenne kibírni szex nélkül. Köszönöm előre is aki ír :)

2014. júl. 22. 17:02
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
"tudomány is egy hit" úgy értem a mai, fekete anyag stb, nagy bumm... ezek mind elméletek, nem tudták még bebizonyítani még ha a TV be azt is mondják. Soha nem fogja 1 ember se megérteni az univerzum és világ keletkezését. Szóval ezért írom az is egy hit aki a véletlenszerűség és evolúcióban hisz. De akkor inkább már hiszek bibliában mert az tele van jobbnál jobb útmutatásokkal... a nagy bumm elmélet nem fogja megkönnyíteni az életem, a hitem viszont nagy erőt ad.
2014. júl. 22. 17:33
 12/23 anonim ***** válasza:

Láthatóan lövésed sincsen a tudományról :) Ebbe ne menjünk bele.

Az a nagy helyzet, hogy a hitre fogsz emberi butaságot.

Elvakult vagy. No de te dolgod, meg azé a szerencsétlen lányé aki a nászéjszakán szembesül vele, hogy mi vár rá élete végéig, vagy amíg elege nem lesz és el nem válik.

2014. júl. 22. 17:34
 13/23 anonim ***** válasza:
49%
Én nem állnék össze ilyen pasival, mert nekem fontos a szex, és én nem bírnám ki házasságig. Ráadásul, ha kiderülne, hogy béna az ágyban, akkor kiakadnék.
2014. júl. 22. 17:36
 14/23 A kérdező kommentje:
nem biztos h én vagyok elvakult, ha ennyire többet tudsz nálam, világosíts fel a tudományról, és magyarázd meg h sok nagy fizikus miért hívő? ők is elvakultak?
2014. júl. 22. 17:44
 15/23 anonim ***** válasza:
mondtam h. ne menjünk bele a vallás rovatba tartozik :)
2014. júl. 22. 17:45
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem mentem volna bele ilyen kapcsolatba.

Egyrészt nem vagyok vallásos, vagyis az őrületbe kergetett volna a f...szságaival, mert akik ilyenek, nagy eséllyel fanatikusok is, és engem csak ne akarjon megtéríteni...

Másrészt imádom a szexet, és a férjemre, aki velem vesztette el a szüzességét, csak 2 hetet kellett várnom:D de ha hónapokat kellett volna, a falat kapartam volna...nemhogy évekig szex nélkül legyünk. Aztán a nászéjszakán derüljön ki milyen vele?....Akkor meg vagy végigszenvedem az életem, vagy elvált ember leszek. Na kösz nem.

Én életemben 1x akartam férjhez menni, előtte pedig minden téren megismertem a férjem, így felelősen mentem a házasságba. Nem akartam zsákbamacskát venni.

2014. júl. 22. 18:53
 17/23 anonim ***** válasza:
Azt gondolnám, valami nem stimmel nála vagy nagyon fiatal még. Egy nőnél könnyebb elképzelni ilyet, egy férfinál nagyon meglepne. :-)
2014. júl. 22. 22:07
 18/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, a vallás és a hit két külön dolog, eleget láttam, hogy ezt tudjam mondani. A Bibliára meg csak úgy hivatkozz, ha tényleg ismered is és nem csak szemelvényeket belőle. Vedd a fáradságot és olvasd végig alaposan. Én megtettem, talán a te szemedet is kinyitná...
2014. júl. 22. 22:12
 19/23 A kérdező kommentje:
tudom h a vallásból sokszor kivettek a bibliából, pl szent 3 ságot a jehovások, hívő az pedig megint más, ők a teljes bibliát veszik alapul. Annyira nem vagyok vak a témában, azt se mondom h sokszor volt a kezembe biblia, 1-2 dolgot tudok csak, de istenbe hiszek
2014. júl. 22. 22:20
 20/23 anonim ***** válasza:

Kérdező, több vallás, több hitvilág van, nem csak a kereszténység, és nem mind a Bibliára támaszkodik, de mind igaz. Minden út ugyanonnan indul, ugyanoda tart, és ugyanazokra keresi a választ, csak másképp. A Biblia alapúak csak egy töredéke a teljes egésznek.

Én elolvastam a Bibliát, és teljesen átértékelődött bennem minden, amit addig tanítottak (keresztény családba születtem, kántor a nagymamám), felfedeztem ellentmondásokat, meg hogy előszeretettel nyirbálják meg a Biblia részeit például egy katolikus misekönyvben is, és úgy már teljesen más értelmet kap a szöveg. Olvasd el, én nagyon ajánlom. Némely részei nagyon nehezen olvashatók, szárazak, fárasztók (Számok könyve ilyen például), de érdemes végigmenni rajta. Néhol humoros, néhol megdöbbentő, némely részeihez képest Stephen King könyvei esti mesék...

2014. júl. 23. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!