Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok az ilyen nőkhöz? Házasság!
Én már gondoltam arra,hogy iráni,tatár és ujgur nőket ismertető oldalt indítsak magyar férfiak számára,aki ide költöznének Magyarországra párkapcsolat,illetve házasság céljából..
Ezek a nők nem olyan nagy igényűek még.
Te nem az a fickó vagy, aki még írt ide egy kérdést, hogy milyen nemzetiségű nőt próbáljon felszedni, mert a magyar nőknek szte túl nagy igényei vannak? :D
Am én nem látom sok értelmét, de a te dolgot. Csak azért jegyeztem meg mert valahogy vicces és röhögnöm kell ha erre gondolok, a régi kérdésedre is meg most már ezen az oldalon is. Ne haragudj, de ez akkor is poén vhol nekem :D:D:D
"Te nem az a fickó vagy, aki még írt ide egy kérdést, hogy milyen nemzetiségű nőt próbáljon felszedni, mert a magyar nőknek szte túl nagy igényei vannak? :D "
Nem én voltam.
"nem valami jo...szerintem a szerelem nem faj, lakhely vagy etnikai hovatartozás kérdése. annélkül meg nem ér semmit az egész, háztartási alkalmazottja meg k*rvája mindenkinek lehet."
Aki itt megtalálta a párját annak minden jót kívánok!
aki nem találta meg a párját vagy valami más megfontolásból szeretni élni egy ilyen lehetőséggel-
Az meg is tehesse.
Ha 2 ember nem szereti egymást,akkor úgysem működik majd.
De egy próbát megér.
Akit ez a lehetőség izgat,kipróbálhatná.Lehet,hogy a szerelmét találja meg.
Ezek a nők másként gondolkodnak.És ezzel az itteni nőket nem szándékoztam megsérteni.
"Neked rabszolga kell?"
Te miről beszélsz?!
Rabszolgának tartod ezeket a nőket?!Akkor veled van a baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!