Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok az ilyen nőkhöz?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok az ilyen nőkhöz? Házasság!

Figyelt kérdés

Én már gondoltam arra,hogy iráni,tatár és ujgur nőket ismertető oldalt indítsak magyar férfiak számára,aki ide költöznének Magyarországra párkapcsolat,illetve házasság céljából..

Ezek a nők nem olyan nagy igényűek még.

2012. aug. 2. 22:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az a gond hogy olyan szőrösek lehetnek mint a kutyám! Inkább elviselem a modern női hülyeségeket, cserébe finom csibehúsi a jutalmam amit nem biztos hogy lecserélném, egy NDK-s kinézetű alvázra.
2012. aug. 8. 15:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Én csak helyeselni tudom.. Mondanám hogy segíthetek is,de nem értek a weboldal szerkeztéshez.
2012. aug. 8. 15:34
 13/16 A kérdező kommentje:

"Az a gond hogy olyan szőrösek lehetnek mint a kutyám!"

Te elég hülye lehetsz,ha csak ennyit tudsz erről

2012. aug. 8. 16:34
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó ötlet, legalább azok is találnak párt, akik képtelenek tenni a saját igénytelenségük ellen.

Nekünk meg maradnak a jó pasik. :-)

2013. ápr. 27. 15:43
 15/16 anonim ***** válasza:

Es beszelnek angolul ezek a nok?

Es hany magyar pasi beszel angolul?

Nem adnek neki nagy jovot...

Meg azert irani stb. not elvenni mert hogy kevesbe nagy igenyuek...

Hat... vegulis igy is lehet part valasztani...

2013. ápr. 27. 16:36
 16/16 anonim ***** válasza:
59%
Azt mondtad, hogy ezzel nem az itteni nőket akartad megsérteni. Hát engem megsértettél! Mégis milyen női hülyeségről beszélsz? Mert én is elkezdhetnék tipikus férfi hülyeségről beszélni, meg arról, hogy lépjen le az összes magyar nő jobb faszikhoz, titeket meg hagyjanak itt a pics*ba az ujgur csajotokkal...
2013. ápr. 27. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!