Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit szólnátok hozzá h a pasitok csak hazásság után akarja a szexet?
Nem lenne jó. Mi van,ha akkor derül ki,hogy szexben abszolút nem passzolunk?
Plusz én szeretem a szexet,akivel együtt vagyok azt kívánom is. Évekig várni nem lenne jó.
Én nem mennék bele ilyen kapcsolatba, miért?:
- szükségem van a szexre, nem bírom nélküle és nem is akarom
- ha ott gond van, az jó ha nem a házasság után derül ki, mert utána macerásabb lépni, márpedig millió egy olyan probléma lehet ami miatt nem működhet a szex (nem megfelelő méret, nem azonos szexuális kultúra, eltérő szexuális igények, vágyak, fétisek, stb.)
- egy egészséges kapcsolathoz nekem hozzátartozik a szex is
- a szex egy jó dolog, miért kellene nélküle élni?
ennek az egésznek az egyik lényege h ne a szex legyen a kapcsolatotok alapja, hanem h mennyire illetek össze személyiségileg.
Manapság már rég nem divat ez, és mégis elválnak (ha jól tudom házasság 90% mostanában válással végződik)
Ahogy gondolod.
Csak amikor ott lesztek friss házason és akármit csinálsz neki fájni fog, és leesik a fejedben, hogy így kell majd leélnetek pár évtizedet akkor rájössz, hogy a vallás és hit egy jó dolog a hül*eség meg egy másik :))))
Nem mindent kell szó szerint elfogadni egy jóval felvilágosultabb korban, mint amikor azt odaírták.
Szoktam mondani, hogy azt NEM neked írták, hanem a sivatagban élő totál írástudatlan embernek, egy olyan korban amikor még a mai tudományok 99%-a nem is létezett, egy olyan kultúrkörben ahol a nemiség tabu volt. (szemben a fél világgal már akkor is) Aki ezt nem érti meg az egyszerűen nem vallásos, hanem elvakult :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!