Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő után feküdjek le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után feküdjek le a barátommal hogy ha még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Nem akarom túl hamar, de elhúzni se akarom az időt. 19 éves vagyok.
2014. júl. 21. 10:09
 1/8 anonim ***** válasza:

2-3 hónap szerintem, ebben a korban.

Te mennyire gondoltál?

2014. júl. 21. 10:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha idegenek véleménye alapján akarod ezt eldönteni, az nagyon gáz. Akkor feküdjetek le, amikor már mindketten szeretnétek, ehhez senki másnak semmi köze nincsen.
2014. júl. 21. 10:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
ha készen állsz rá, ez nem időhöz kötött
2014. júl. 21. 10:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor feküdj le vele ha úgy érzed itt az ideje, erre nincs szabályszerűség.. lehet, hogy 2 hét lehet 2 hónap. A lényeg akkor amikor már biztos vagy benne, hogy te is akarod.
2014. júl. 21. 10:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szokások után mégy, akkor vagy túl hamar, vagy túl későn fogtok szeretkezni, és bár a szokásnak meg fog felelni, ám nem fogod magad jól érezni.
2014. júl. 21. 10:21
 6/8 anonim ***** válasza:
mi mind a ketten szüzek voltunk még, olyan két és fél hónap után elkezdtünk játszadozni, három hónap környékén volt az a bizonyos...
2014. júl. 21. 10:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Miért, talán van már mérce a szüzességre is?

Mikor dugnak elöször, mikor megyek férjhez "elöször", mikor lessz az elsö gyerekem? Ezt mind lehet már digitalizálni?

Ha igen, akkor nagyon levagyok maradva.

Viszont, szerintem mindég is úgy volt, hogy az egyik Nem lábaköze sem érdeklödött a másikénak az állásfoglalása iránt. Ök közössen csak eggyet tudnak. Ami belefér!

2014. júl. 21. 10:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Amíg ezt másoktól kérdezed, addig soha ne tedd.

Amikor eljön az ideje, senkit sem fogsz megkérdezni, mert akkor tudni fogod magad is.

2014. júl. 24. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!