Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a baj velem? Miért csal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem? Miért csal meg mindenki? 16/L

Figyelt kérdés

2pasim volt eddig, és amig tartott, addig imádtam a pasim! de komolyan!! az ég világon bármit megtettem volna érte!! :‘( De az 1. az két hét után megcsalt, a 2.pedig 1hónap után...:(

Miért kell engem megcsalni ha én végig imádtam???

Sose kapok elég szeretetet attol akibe szerelmes vagyok..:(

De 1kis szeretetért is túladagoltan elhalmoztam szeretettel!!

ÉS ez volt a hála :‘(

MIÉÉRT??!??!?

16/L

2014. júl. 18. 21:19
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nem adtam oda ennyi ido alatt egyiknek sem!!

Nem tudhatom....h masok mienek.....tapasztalatokra epitek

2014. júl. 18. 21:34
 12/18 anonim ***** válasza:
Oszt szoptá'-e rendesen?
2014. júl. 18. 21:36
 13/18 anonim ***** válasza:
Az odaadást értheted akkor a kapcsolat kezdésre is, a lényeg nem változik. A tapasztalatokat pedig kapcsolat előtt kell megszerezni, ezt hívják randizásnak, csak hogy tanulj is valamit.
2014. júl. 18. 21:37
 14/18 anonim ***** válasza:
16 évesen tudod, h a pasik a farkuk után mennek, a hormonok beindulnak durván, mindegy, h odúba dugják, vagy csajba, de le kell csapolni vhol. Szóval még ne nagyon tervezzél komolyat ebben a korban, bár azért vannak kivételek, de meg kell ismerni őket szépen, fokozatosan, s tedd túl magad ezen!
2014. júl. 18. 21:37
 15/18 anonim ***** válasza:

nem segítek, mert te is csak kihasználnál, úgy, mint az összes csaj eddig, akiknek segítettem

23F

2014. júl. 18. 21:40
 16/18 Rendszerhib4 válasza:
Ezen mindenki átesik. Menj előre, sz@rj a világra.Legtutibb terv, nem jössz ki belőle rosszul.
2014. júl. 18. 21:55
 17/18 anonim ***** válasza:
szexszel csaltak meg, vagy érzelemmel, esetleg "csak" más iránt kezdtek érdeklődni, és szakítottak?
2014. júl. 18. 22:12
 18/18 anonim ***** válasza:
ismerkedni lenne kedved? :/
2014. júl. 18. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!