Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem? Miért csal meg mindenki? 16/L
2pasim volt eddig, és amig tartott, addig imádtam a pasim! de komolyan!! az ég világon bármit megtettem volna érte!! :‘( De az 1. az két hét után megcsalt, a 2.pedig 1hónap után...:(
Miért kell engem megcsalni ha én végig imádtam???
Sose kapok elég szeretetet attol akibe szerelmes vagyok..:(
De 1kis szeretetért is túladagoltan elhalmoztam szeretettel!!
ÉS ez volt a hála :‘(
MIÉÉRT??!??!?
16/L
Szegény:c
Hidd el hogy nem érdemeltek meg, ha ilyenek veled. Átéltem hasonlót én is, nehéz túllépni, de sikerülni fog ha erős vagy. Kitartáás, egyszer fogsz találni olyat aki épp úgy fog szeretni téged mint te őt :o
17/F
Válassz olyat aki szeret, tisztel és megbecsül, kerüld az idiótákat, remélem nem adtad oda egyiknek sem magad ennyi idő alatt...mert ezek nem érdemelték meg! annak add aki boldoggá tesz és tényleg megbecsül! válassz körültekintőbben, ismerkedj tovább, ne a kapcsolatra görcsölj rá, hanem ismerd ki mielőtt összejössz vele és akkor nem kell megint csalódnod, azt keresd aki mellett boldog vagy és akitől tényleg kapsz szeretetet! :)
21F
Ha eddig csak 2 pasid volt akkor a mindenki még kicsit erős fogalmazás,,, lesz még aki nem csal meg. ne aggódj !:)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!