Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy mindenki kedvesebb és figyelmesebb velem szinte, mint a barátom?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen, az iskolában, sőt még az ő haverjai is meg szoktak dicsérni, ha szerintük csinos vagyok, a munkatársaim dicsérték már a mosolyom, a frizurám ha új volt, és igazából minden újat észrevesznek rajtam, de ha a barátom esetleg észre is vesz rajtam valamit, az az első kérdése, hogy "mennyi pénzt b*sztál el rá??"..

Nagyon zavar, pedig ezek csak szavak.. nem kerülnek semmibe, ő mégsem mond nekem ilyeneket soha. Azon kívül, hogy "szeretlek" szinte semmi kedves szó nem hangzik el a szájából felém. Még a légyszives sem.. Ha meg merek szólni neki, hogy esetleg légyszives vagy valami, vagy legyél már normálisabb velem, akkor még én vagyok a sz*r szemét sz*r alak...

A haverjait nem olyan régen ismerem, mégis amikor utoljára együtt voltunk velük buliba, és elestem az utcán (nem vettem észre a sötétben egy patkát), láttam ahogy a barátom hátranéz, látja, hogy ott fekszek a földön, de elfordult és ment tovább. Az egyik barátja jött oda hozzám felsegíteni..

másnap amikor meg mondtam neki, hogy ő miért nem jött oda hozzám segíteni, bezzeg az xy odajött... akkor sem láttam rajta szinte egy csepp érdeklődést sem. Inkább minimális féltékenységet, de csak egy pillanatig..

Miért ennyire természetes neki, hogy vagyok neki? Tudok egyáltalán valamit csinálni amitől ez változik?

3éve vagyunk együtt. ő 23F, én 20L

Köszi..

2014. jún. 10. 18:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Minek vagy együtt egy ilyen fallosszal?....
2014. jún. 10. 18:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szakíts vele. Ha ennyire nem érdekled, hogy felsegítsen egy esés után, meg nem adja meg neked a minimális tiszteletet sem (légyszíves mellőzése) akkor ez nem is fog változni. Ahogy mondod, természetesnek veszi hogy vagy neki. Kérdd meg hogy viselkedjen normálisan veled, különben szakítasz. Adj neki 1-2 hetet/hónapot, ha nem változik akkor szakíts vele, majd megtudja hogy mit veszített. Szerintem ez a BARÁTODNAK égő hogy ennyire nem érdekled/nem foglalkozik veled, hiszen a barátnője vagy..

Eddig is ilyen volt egyébként, vagy csak az évek alatt lett ilyen?

2014. jún. 10. 18:08
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
társadalmilag elfogadott, h dicsérnek, mert így könnyebb barátkozni és 3 év sok idő én unalomra fognám :/ miért legyen kedves, ha nem érdekli?
2014. jún. 10. 18:09
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem volt mindig ilyen. Az elején kifejezetten aranyos srác volt, frissen kikerülve az iskolából. Aranyosan udvarolgatott egy ideig, sokszor mondta, hogy aranyos és csinos lány vagyok, akivel nagyon szeret beszélgetni. Miután összejöttünk folyamatosan mosolygott, és látszott rajta, hogy büszke arra, hogy én vagyok a barátnője. Mindenkinek bemutatott, és igen, észrevette rajtam az új dolgokat, és ha fájt valamim, nem lesz*rta hanem inkább felvett a hátára és úgy vitt... Aztán az idő múlásával egyre jobban veszett ki belőle a kedvesség felém, már csak ha kettesben voltunk akkor mondott néha kedves szavakat, de azóta már lassan ha kettesben vagyunk akkor sem mond..
2014. jún. 10. 18:18
 5/10 pirate100 válasza:
Már rég ott kellett volna hagynod!!!! Egy nő többet érdemel! A te párodból a legminimálisabb jótulajdonságok is hiányoznak szerintem. Szeretsz benne valamit egyáltalán? Egyébkén a frizuráról meg a többiről annyit hogy én nagyon örülnék az ilyesmiknek,viszont a párom nem képes sem kozmetikusra,sem új hajszínt,frizurátkipróbálni,holott megtehetné,és nagyon tetszene nekem. De már feladtam a reményt... Az embert pedig hagyd ott,és élj!!!
2014. jún. 10. 18:18
 6/10 A kérdező kommentje:

De annyira nem is unhatott meg, mert még mindig úgy tervezi a jövőjét, hogy majd én elmegyek vele oda ahol majd dolgozni fog külföldön, ott fogunk élni kettesben, családunk lesz meg stb..

Szóval nem értem, ha tényleg ezt akarná, miért nem tesz is érte..

2014. jún. 10. 18:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is normálisnak tartottam a dolgot egészen addig a részig hogy nem ment oda mikor elestél. Még az ostoba fail videókban is mikor valaki csinál valami akkora baromságot hogy nem hiszed el hogy ilyen létezik, mindig van valami hülye szerelemtől elvakult csaj aki ahelyett hogy kiröhögne a hülyeséged miatt, megkérdi hogy "are you okay?". Te ráadásul véletlenül estél el. Mert egyébként az rendben volna hogy csináltatsz magadnak frizurát és nem tetszik neki, akkor 3 év után ne kelljen már azt mondania hogy milyen csinos vagy drágám. (Bár tényleg annyi is elég hogy "ne haragudj, de ez nem áll jól neked" :) a lényeg hogy együtt vagytok, hadd mondja már el a véleményét, ha pedig ez neked nem fér bele akkor szakíts vele. Persze nem fogsz, mert így kényelmes.
2014. jún. 10. 18:27
 8/10 anonim ***** válasza:
6%
A barátod okos vagy csak ösztönből működik jól, a lényeg, hogy tudja, ha kedves meg jó lenne hozzád, te megcsalnád minimum vagy elhagynád. Ez így működik, ti lányok másképp működtök, mint mi, fiúk. Gyakran hangoztatjátok például, hogy nektek kedves, rendes pasi kell, aztán két hét múlva összejöttök egy bunkó, verekedős, menő gyerekkel és csodálkoztok, hogy miért szemét minden férfi.
2014. jún. 10. 20:38
 9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: ez nem egészen így van. Ő nem ilyen volt, és akkor sem csalnám meg ha normálisan viselkedne velem. Sőt. Mondjuk hogy most érdemelné meg azt, hogy otthagyjam, mert nem úgy viselkedik velem, ahogy a barátnőjével kellene. Még a haverjaiban is több tisztelet van irántam, mint benne..
2014. jún. 10. 20:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Mire vársz még? Az alapvető tiszteletet sem adja meg.. Hagyd ott!
2014. jún. 13. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!