Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy mindenki kedvesebb és figyelmesebb velem szinte, mint a barátom?
A munkahelyemen, az iskolában, sőt még az ő haverjai is meg szoktak dicsérni, ha szerintük csinos vagyok, a munkatársaim dicsérték már a mosolyom, a frizurám ha új volt, és igazából minden újat észrevesznek rajtam, de ha a barátom esetleg észre is vesz rajtam valamit, az az első kérdése, hogy "mennyi pénzt b*sztál el rá??"..
Nagyon zavar, pedig ezek csak szavak.. nem kerülnek semmibe, ő mégsem mond nekem ilyeneket soha. Azon kívül, hogy "szeretlek" szinte semmi kedves szó nem hangzik el a szájából felém. Még a légyszives sem.. Ha meg merek szólni neki, hogy esetleg légyszives vagy valami, vagy legyél már normálisabb velem, akkor még én vagyok a sz*r szemét sz*r alak...
A haverjait nem olyan régen ismerem, mégis amikor utoljára együtt voltunk velük buliba, és elestem az utcán (nem vettem észre a sötétben egy patkát), láttam ahogy a barátom hátranéz, látja, hogy ott fekszek a földön, de elfordult és ment tovább. Az egyik barátja jött oda hozzám felsegíteni..
másnap amikor meg mondtam neki, hogy ő miért nem jött oda hozzám segíteni, bezzeg az xy odajött... akkor sem láttam rajta szinte egy csepp érdeklődést sem. Inkább minimális féltékenységet, de csak egy pillanatig..
Miért ennyire természetes neki, hogy vagyok neki? Tudok egyáltalán valamit csinálni amitől ez változik?
3éve vagyunk együtt. ő 23F, én 20L
Köszi..
Szakíts vele. Ha ennyire nem érdekled, hogy felsegítsen egy esés után, meg nem adja meg neked a minimális tiszteletet sem (légyszíves mellőzése) akkor ez nem is fog változni. Ahogy mondod, természetesnek veszi hogy vagy neki. Kérdd meg hogy viselkedjen normálisan veled, különben szakítasz. Adj neki 1-2 hetet/hónapot, ha nem változik akkor szakíts vele, majd megtudja hogy mit veszített. Szerintem ez a BARÁTODNAK égő hogy ennyire nem érdekled/nem foglalkozik veled, hiszen a barátnője vagy..
Eddig is ilyen volt egyébként, vagy csak az évek alatt lett ilyen?
De annyira nem is unhatott meg, mert még mindig úgy tervezi a jövőjét, hogy majd én elmegyek vele oda ahol majd dolgozni fog külföldön, ott fogunk élni kettesben, családunk lesz meg stb..
Szóval nem értem, ha tényleg ezt akarná, miért nem tesz is érte..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!