Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az hogy a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a férjem másokkal sokkal figyelmesebb?

Figyelt kérdés
Ha pl egy női ismerősünk, barátunk, kuncsaftunk van itt sokkal figyelmesebb mint velem? nekem ez rosszul esik...azért mert úgymond nálam már nem kell magát "produkálni"? kérdeztem már tőle is de érdemleges választ nem tudott megfogalmazni..szerintetek?

2013. dec. 12. 17:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
76%
Talán azért mert kuncsaftotok és nem lenne jó elveszíteni?
2013. dec. 12. 17:51
 2/19 anonim ***** válasza:
76%

Már írtad is... előtted nem kell magát produkálnia.

Ne sajnáld tőle, ha kicsit felvidíthatja belül magát, ha mással, másképpen beszél.

2013. dec. 12. 17:52
 3/19 A kérdező kommentje:
alapból udvarias, persze nem ezzel van a gond, és nem nemcsak a kuncsafttal és ez sem baj :-) örülök neki, de nem nálam miért nem strapálja magát?ez érdekel...
2013. dec. 12. 17:52
 4/19 A kérdező kommentje:
ezzel nincs bajom, nem sajnálom tőle. az bánt hogy velem nem figyelmes!
2013. dec. 12. 17:53
 5/19 anonim ***** válasza:
9%

Mert már az övé vagy. Nehogy már majd idővel kérvényt kelljen benyújtani a szexért is.

De lehet h nem tudsz főzni és ezért nagyon haragszik.

2013. dec. 12. 17:53
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Na nehogy már az asszonynak idővel kérvényt kelljen benyújtani, mert olyan alap dolgot vár(na) el, mint a férfiaknál a szex? Mert ugye a szex az nektek jár, de nehogy már megerőltessétek magatokat azért, hogy ne csak egy "kötelesség" legyen a nő részéről, ugyan már....
2013. dec. 12. 17:56
 7/19 A kérdező kommentje:
??mi van? tudok főzni, ilyen téren nincsen probléma..sőt, elég sok területen az életben mondhatni ott vagyok. még a sikeres kuncsaftkör is az én érdemem, ugyanis én csinálom a munka azon részét...szval a kérdésre kanyarodnék vissza, miért lehet ez?
2013. dec. 12. 18:01
 8/19 anonim ***** válasza:
76%

Miért ti nők mit tesztek? Azért azt szögezzük le, hogy nem mindent csak a férfinak kell csinálni.

A nő is legyen ugyanúgy figyelmes.

De bocs ha megbántottam a lelketeket.

2013. dec. 12. 18:02
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem mondta, hogy egy nőnek nem kell figyelmesnek lennie, nyilván alap dolog (lenne), hogy mindkét fél ugyanolyan mértékben törődik és fordít figyelmet a másik félre. A gond akkor kezdődik, amikor mondjuk a "papír" aláírása után valamelyik fél úgy gondolja, hogy na innentől kezdve akkor már minek strapáljam magam, megvolt a nagy ünnepély, meg amúgy is, ezer éve együtt vagyok a másikkal, eléggé körbeudvaroltam már az évek során, miért nem osztotta be egy egész életre.
2013. dec. 12. 18:07
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
nalam ugyanez a helyzet is itt a valaszirok tobbsegenek fogalma sincs rola hogy milyen ez engem is nagyon idegesit sot mar neha azt hiszem egyre feltekenyebb vagyok lehet mar rank untak ne hogy mar csak fozni meg takaritani legyunk jok egy no es es egy ferfi is elvarja a minden napi torodest is figyelmet amit meg kell adni minden nap egymasnak szerintem
2013. dec. 12. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!