Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az hogy a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a férjem másokkal sokkal figyelmesebb?

Figyelt kérdés
Ha pl egy női ismerősünk, barátunk, kuncsaftunk van itt sokkal figyelmesebb mint velem? nekem ez rosszul esik...azért mert úgymond nálam már nem kell magát "produkálni"? kérdeztem már tőle is de érdemleges választ nem tudott megfogalmazni..szerintetek?

2013. dec. 12. 17:49
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
figyelmes vagyok vele, de ne vetíts bele kérlek a saját meglátásaidat. most mondhatok példákat pl: nem kaptam ajándékot a 30. szülinapomra pedig utolsó hónapban voltam terhes. én szülinapi bulit szerveztem neki legutóbb is, de az ő 30-jára 50 fős kerti party volt külön szakács állt a húsoknál hogy úgymond minden csak róla szóljon meg a barátokról, ne kelljen rohangálni a kaja, ital után. és egyébként jó ember és kedves tehát nem egy bunkó, ezért sem értem...sok ehhez hasonló ilyen van, amikre így reagál és rosszul esik.
2013. dec. 12. 18:10
 12/19 A kérdező kommentje:
és azt kiemelem nem féltékenységről van szó, mert nekem tetszik és szimpatikus hogy egy figyelmes, kedves, udvarias férfi a férjem! az esik rosszul hogy velem nem az...pl 2 hónapja mikor a reptéren álltunk várva a taxira, aki épp 30 méterrel előttünk parkolt le, ő előrerohant az emberhez, én vártam, majd láttam ő beszáll, nem jön, én az 1évesünkkel, egy nagy bőrönddel (24 kg) és egy hátizsákkal battyogtam oda..majd mondom neki: hallod, ez most mi volt?simán ott hagysz a cuccokkal?ilyenkor sajnálkozik, de könyörgöm azért ez több mint figyelmetlenség!és igen elvárja hogy ha ő szeretné pattanjak rá, de ő maximálisan lespórolja a romantikát! és csodálkozik ha nincs kedvem...
2013. dec. 12. 18:13
 13/19 anonim ***** válasza:

Most hány évesek vagytok egyébként?

Meg még annyi, hogy foglalkozol magaddal a külsődet tekintve?

2013. dec. 12. 18:15
 14/19 A kérdező kommentje:
31 és 33. igen foglalkozom. ápolt vagyok és visszafogytam a szülés óta is. a múltkor épp egy tizenéves fiú fütyürészett utánam amin meglepődtem nagyon :-)
2013. dec. 12. 18:17
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Te sem vagy megbecsülve:( sajnos tanácsot nem tudok adni, talán csak annyit, hogy próbáld meg felnyitni a szemét!
2013. dec. 12. 20:50
 16/19 A kérdező kommentje:
:-/ de mit tegyek?
2013. dec. 12. 21:10
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

én nő vagyok, és nem biztos, hogy igazam van.

de! magamon vettem észre, hogy ha valami nem tetszik, akkor nem szólok. és sokáig nem szólok, hanem reménykedek, hogy a másik észreveszi magát. aztán persze nem, és ilyenkor megsértődök, és rideg leszek.

de ez nem jó. sajnos a leges legelején tisztázni kell, hogy ha valami nem tetszik. valszeg nem szabad hisztériázni, hanem csak meg kell mondani, hogy lehangoló, ha az illető ezt meg ezt csinálja. szerintem a dolog kulcsa egyrészt a higgadtság, másrészt, hogy világosan kifejezd, hogy mit akarsz, és ahhoz is tartsd magad. egyszerűen várd el azt a viselkedést, amit szeretnél, és lepődj meg, ha nem kapod meg, és tedd szóvá, de higgadtan, és nem túlragozva. de ez csak egy tipp egy másik nőtől.

2013. dec. 13. 00:42
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm elgondolkozom azon amit írtál!
2013. dec. 13. 10:13
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Sok hímsoviniszta beszűkült barom! Kérdező: ne figyelj oda ezekre a bunkókra, lelki és valószínűleg testi hiányosságaik (kicsi nekik) miatt ilyen selejtek. Természetesen teljesen jogos a kérdésed, és a férjednek jobban oda kellene figyelni Rád. Tudod mit mondok a férjedre? Jellemtelen, kicsit gerinctelen és felszínes ember. (nekem is volt egy ilyen pasim) Mivel már beszéltetek, és nem jött össze, nem jutottatok semmire, ha jól emlékszem ezt írtad, fontold meg, hogy elhagyod, és ezt komolyan mondom. Ebből a férfitípusból öregkorára egy kiégett, megkeseredett, zsémbes vén kecske lesz. Veled pedig mindig szívózni fog!
2016. febr. 5. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!