Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ezt h oldanátok meg? Fiuk ti ezt megértenétek h emiatt a bnőtök nem akar felvinni a lakásukba?
az a gond h eddig akárhány barátom volt nálunk apám mindig összeveszett mindegyikkel...emiatt elég kellemetlenül éreztem magam:(:S
most van egy új barátom és már itt lenne az ideje h ő is legyen nálunk..és ne csakk én náluk..
de nem akarom h apám összevesszen vele.az a baj h apám már elég régóta munkanélküli és szinte egésznap itthon van(és így nem tudom akk felhozni amikor nincs itthon) mert a szembalesete miatt nem kap állást és emiatt elkezdett inni is:'((((:S
(17/L)
fik ezt ti megértenétek h emiatt nem akar felvinni a lakásukba barátnőtök?
Hát nekem sincs a bnőmnél túl szép fogadtatásom. Nem tudom mennyi ideje vagytok együtt és milyen a kapcsolatotok, de ha elég erősek vagytok, akkor mindenképp érdemes felmenni, akkor ez nem fogja elriasztani. Aztán többször is, hogy apuka szokja.. :)
Amúgy hogy veszik vele össze? Mi a téma?
Én megérteném a helyzetet, viszont ha komolyan akarod a kapcsolatot akkor ezen túl kell esni, mármint hogy bemutatod a barátodat és nem rejtegeted előlük.
olyankor amikor apád józan.
Érdekelne engem is, hogy mi a téma amin összevesznek.
Én spec jól tudom kezelni az embereket, ha látom ha olyan, hogy nem érdemes akkor ráhagyom, amit mond.
köszönöm a válaszokat.
különbözőek a témák...de apám bármilyen témán össze tud veszni akárkivel..főleg akkor ha többet iszik..:S:(
nagyon nehezen tudnám úgy belőni h mikor vigyem föl...mert szinte már mindennap iszik vmennyit ...ha nagyon sokat akkor még ordibál is és ilyenkor nagyon szégyellem magam a barátom előtt.
Simán, nekem sem hiányozna ha a barátnőm családtagjaival kellene erőlködnöm, ahelyett, hogy a lányra koncentrálok.
Jobb szeretem, ha a lány van nálam.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!