Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért baj az a barátnőmnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az a barátnőmnek, ha nem fekszem le vele?

Figyelt kérdés
Nekem a szex egy teljesen huszadrangú, jelentéktelen dolog. A lány miért akad ki ezen? Inkább örülnie kellene neki, hogy végre valaki nem csak "azt" akarja. Ki érti a nőket...
2010. jan. 8. 14:55
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Kérdező!

És ha szerelmes lennél egy lányba? Akkor sem igényelnéd a szexet vele?

Miért jársz olyan lánnyal, aki neked nem kell? Miért nem mondod azt neki, hogy bocs, de van barátnőm???

Lécci válaszolj:)

2010. jan. 23. 15:34
 32/40 anonim ***** válasza:
a nőknek is ugyanolyan igényeik vannak, mint a férfiaknak, csak az folyik a hülye tvből orrba szájba, hogy minden nő frigid, orgazmus csak megjátszva jó, meg a többiökörség. nem kell bedőlni. az, hogy neked nem fontos, nem jelenti azt, hogy a párodnak sem aíz. igenis teljesen jogosan várja el, hogy kielégítsd. bocsi, de ez van
2010. jan. 23. 15:34
 33/40 A kérdező kommentje:

Kedves 15:34-es!

Idáig még nem sűrűn voltam szerelmes (szerencsére), de igazából még akkor se azon járt az eszem, hogy lefeküdjek vele :) Talán én olyan "kiadás" vagyok, aki túl hidegfejű, és nem jelentkezik nála a "rózsaszín köd" effektus :)

Hogy miért járok olyan lánnyal, aki egyáltalán nem kell? Sajnos a válogatás olyan luxus, amit nem engedhetek meg magamnak. Emlékszel, mit mondott macskamama a kiscicáinak, amikor a tej színére panaszkodtak: "Ez van, ezt kell szeretni". A kapcsolatokat jórészt amúgysem én szoktam kezdeni, hanem az adott lány, én mindössze beleegyezem az ő jelenlétébe :) Azt meg nem mondhatom neki hogy "bocs,de van barátnőm", mert hazudni nem szabad :D

2010. jan. 23. 16:39
 34/40 anonim válasza:
Én párkapcsolatban élő nő vagyok. Ha a barátom épp fáradt vagy részeg,és nem szexel velem,azt gondolom,nem szeret,nem vagyok szép. Szexmentes kapcsolatban mi értelme élni??
2010. jan. 23. 23:45
 35/40 anonim válasza:
Egyébként te egy érzéketlen vagy. Nem csodálkoznék,ha a végén teljesen egyedül maradnál.
2010. jan. 23. 23:46
 36/40 A kérdező kommentje:
23:46-os, az vagyok, és jelenleg is egyedül vagyok :)
2010. jan. 24. 17:42
 37/40 anonim ***** válasza:

Szerintem igaza van a kérdezőnek. A szex nem jelent semmit és nem is visz előbbre semmivel, mellesleg pont a nők azok akik egyfolytában virnyognak hogy fújjj szex, meg ők még soha senkivel, perverz disznók stb. Hát most örüljenek hogy kapnak egy szexmentes pasit, viseljék el, mert könnyen mégrosszabbat kaphatnak helyette.

A 10-es, 11-es és 13-mas válaszoló meg kapta a mínuszt élből. Segfej trollok, miért nem tiltják ki az ilyet a rákba!?

2012. aug. 17. 19:41
 38/40 anonim ***** válasza:

"dögölj meg te"

Ugyanezt neked is, hülyegyerek. Ment a mínusz.

"szerintem te egyszerüen impotens vagy ..."

Te meg egy sutyerák troll.

"Gratulálok hogy 24 évesen is ennyire éretlen gyökér maradtál!"

Pont hogy neki van igaza, nektek soha semmi nem jó. És persze ilyenkor a pasinak a qrvaanyját. Neked is ment a mínusz.

"Egyébként te egy érzéketlen vagy. Nem csodálkoznék,ha a végén teljesen egyedül maradnál."

Ahogy elnézlek titeket, még mindig jobban járna ha egyedül maradna.

2013. ápr. 18. 04:00
 39/40 anonim ***** válasza:
#38 hogy találtad meg ezt a hároméves témát?
2013. ápr. 18. 04:29
 40/40 anonim ***** válasza:
Kapcsolódó kérdések közt. Engem is foglalkoztatott ugyanez a téma ami a kérdezőt, ezért adtam igazat neki. Elképesztő hogy mennyi neten hőbörgő fäszfej troll gyűlt itt össze. Persze az ilyeneket érdekesmód sosem tiltják, bezzeg ha leírom a C vagy ZS betűs szavakat:DDDDDD Viccnek is rossz ami itt zajlik
2013. ápr. 18. 14:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!