Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az a barátnőmnek, ha nem fekszem le vele?
Kérdező!
És ha szerelmes lennél egy lányba? Akkor sem igényelnéd a szexet vele?
Miért jársz olyan lánnyal, aki neked nem kell? Miért nem mondod azt neki, hogy bocs, de van barátnőm???
Lécci válaszolj:)
Kedves 15:34-es!
Idáig még nem sűrűn voltam szerelmes (szerencsére), de igazából még akkor se azon járt az eszem, hogy lefeküdjek vele :) Talán én olyan "kiadás" vagyok, aki túl hidegfejű, és nem jelentkezik nála a "rózsaszín köd" effektus :)
Hogy miért járok olyan lánnyal, aki egyáltalán nem kell? Sajnos a válogatás olyan luxus, amit nem engedhetek meg magamnak. Emlékszel, mit mondott macskamama a kiscicáinak, amikor a tej színére panaszkodtak: "Ez van, ezt kell szeretni". A kapcsolatokat jórészt amúgysem én szoktam kezdeni, hanem az adott lány, én mindössze beleegyezem az ő jelenlétébe :) Azt meg nem mondhatom neki hogy "bocs,de van barátnőm", mert hazudni nem szabad :D
Szerintem igaza van a kérdezőnek. A szex nem jelent semmit és nem is visz előbbre semmivel, mellesleg pont a nők azok akik egyfolytában virnyognak hogy fújjj szex, meg ők még soha senkivel, perverz disznók stb. Hát most örüljenek hogy kapnak egy szexmentes pasit, viseljék el, mert könnyen mégrosszabbat kaphatnak helyette.
A 10-es, 11-es és 13-mas válaszoló meg kapta a mínuszt élből. Segfej trollok, miért nem tiltják ki az ilyet a rákba!?
"dögölj meg te"
Ugyanezt neked is, hülyegyerek. Ment a mínusz.
"szerintem te egyszerüen impotens vagy ..."
Te meg egy sutyerák troll.
"Gratulálok hogy 24 évesen is ennyire éretlen gyökér maradtál!"
Pont hogy neki van igaza, nektek soha semmi nem jó. És persze ilyenkor a pasinak a qrvaanyját. Neked is ment a mínusz.
"Egyébként te egy érzéketlen vagy. Nem csodálkoznék,ha a végén teljesen egyedül maradnál."
Ahogy elnézlek titeket, még mindig jobban járna ha egyedül maradna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!