Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért baj az a barátnőmnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az a barátnőmnek, ha nem fekszem le vele?

Figyelt kérdés
Nekem a szex egy teljesen huszadrangú, jelentéktelen dolog. A lány miért akad ki ezen? Inkább örülnie kellene neki, hogy végre valaki nem csak "azt" akarja. Ki érti a nőket...
2010. jan. 8. 14:55
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
73%
szerintem te egyszerüen impotens vagy ...
2010. jan. 8. 16:33
 12/40 anonim ***** válasza:

Nem értelek.

sose voltál a nők kedvence, de ha megadatik a lehetőség, és mégis van valakid akkor az a minimum hogy örülsz mint majom a farkának, és annak, hogy végre nem kell egyedül lenned és megadod neki amit szeretne. Hozzálehet szokni marokmarcsához, ha nincs más, de a puncihoz is hozzá lehet ám szokni ha van rá lehetőség.

Őszintén válaszolj, Szűz vagy még? magyarul szexeltél már nővel? Van valami gátlásod amitől félsz, hogy majd nem kellesz a nőnek mert nem leszel jó neki az ágyban? Kicsi a farkad? Megerőszakolt egy pedofil gyerekkorodban?

Valmi oka biztos van, hogy nem akarsz szexelni egy nővel akit szeretsz.

2010. jan. 8. 16:40
 13/40 anonim ***** válasza:
46%
Gratulálok hogy 24 évesen is ennyire éretlen gyökér maradtál! Kinek kéne egy olyan pasi aki még csókolózni se akar? Mert ha neked ez is egy nagy teher akkor menj és keress az oviban barátnőt de inkább ott se mert lecsuknak! A szex az egészséges párkapcsolat része, még jó hogy igényli a csaj akivel "együtt vagy" (már ha van olyan hülye aki veled kezd), és ezt nem azt jelenti hogy csak "azt akarja"!24/L
2010. jan. 8. 16:55
 14/40 anonim ***** válasza:
Egy idő után már én is kombinálnék hogy miért nem fekszik le velem a pasi.
2010. jan. 8. 16:56
 15/40 anonim ***** válasza:
58%
Könyörögnöm kellene a csókért és nem akar velem lefeküdni??? Ufff..., akkor mehet is fenébe, mivel rögtön az jön le ebből, hogy nem akar eléggé, nem tetszem neki igazán. Nem tudom honnan veszed, hogy ez jön be a csajoknak?! 21/L
2010. jan. 8. 18:04
 16/40 anonim ***** válasza:

Valószínűleg azért megy csodaszámba ha van barátnőd,mert a korodbeli lányok a szerelem mellett a kielégülést is keresik,viszont ha Te nem tudod ezt megadni,akkor majd megadja más.Ez tök egyszerű,így minden csaj rövid úton le fog lécelni,ugyanis mondhatsz bármit,a szex nagyon fontos egy kapcsolatban.Férfi létedre, erre már rá jöhettél volna!

18/L

2010. jan. 8. 18:10
 17/40 A kérdező kommentje:

Volt már párkapcsolatom, nem is egy, de általában ilyen 1 hónaposak voltak (és nem én szakítottam). Nincs szükségem marokmarcsára se :D Egész egyszerűen nem érzem túl lényegesnek hogy feltétlenül barátnőm legyen :)

Különben is, a lányok 99%-a házasságot és gyerekeket akar, én meg nem akarok se férj, se apa lenni. Lehet hogy velem van a baj, de rohadtul nem vonz ez a fajta életforma :)

2010. jan. 8. 18:33
 18/40 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy aszexuális vagy, nem?

Hát számomra elmondhatatlanul kiábrándító lenne, ha a pasim nem kívánna, sőt még meg egy csókért is könyörgni kellene. Nem is maga a szexhiány, bát azis rossz, bakker egy nőnek is vannak szükségletei... de főleg a tudat, hogy nem kellek neki... Ne csodálkozz ha otthagynak. Szűz vagy még?

Amugy azért 24 évesen sztem nem oyaln csajokkal találkozol akik családot emg ygereket akarnak elsősorban :D

2010. jan. 8. 18:47
 19/40 anonim ***** válasza:
elég magadnak való lehetsz.De ez már nem a mi bajunk,tök jó lesz majd egyedül ücsörögni a karosszékben 60 évesen,amikor majd nem lesz senkid,aki rádnézne.se szex,se házasság,se gyerek?Mégis mit gondolsz,mitől lesz boldog az életed?Mi az az életforma,amit ehelyett választasz?
2010. jan. 8. 18:55
 20/40 A kérdező kommentje:
Már lefeküdtem jópár lánnyal idáig, azok közül is akikkel jártam (bocsánat, akik JÁRTAK velem), meg azok közül is, akikkel nem. Nem vagyok aszexuális olyan értelemben, hogy nem ítélem el, akinek ez annyira jó, az csinálja csak, de nemigazán érzem hogy bármi jótékony vagy hatékony tulajdonsága lenne. Nem visz előbbre, nem változtat semmit, ezért gondolom hogy fölösleges :)
2010. jan. 8. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!