Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért baj az a barátnőmnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az a barátnőmnek, ha nem fekszem le vele?

Figyelt kérdés
Nekem a szex egy teljesen huszadrangú, jelentéktelen dolog. A lány miért akad ki ezen? Inkább örülnie kellene neki, hogy végre valaki nem csak "azt" akarja. Ki érti a nőket...
2010. jan. 8. 14:55
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Fölösleges a szex????Úristen.Nem értem hogy mért gondolod így.
2010. jan. 8. 19:43
 22/40 A kérdező kommentje:
Jó, és ha tegyük fel, nem vagyok szerelmes a lányba, csak simán elviselem a jelenlétét?
2010. jan. 8. 20:01
 23/40 anonim ***** válasza:

Akkor nem is akarsz barátnőt. lehet mégis homár vagy, próbáld meg fiuval, ha az se tetszik, akkor valami, nincs rendben nálad.

honnan tudod, ilyen határozottan kijelenteni, hogy nem vagy aszexuális.

remélem ez nem kamukérdés, és csak hülyíted a válaszolókat.

2010. jan. 8. 22:41
 24/40 anonim ***** válasza:
A sex az egy lét és fajfenntartó alapösztön, ez olyan mintha soha sem lennél éhes, még akkor sem ha üres a gyomrod.
2010. jan. 8. 22:42
 25/40 anonim ***** válasza:
ha igy van akkor ne is eröltesd a dolgot csak ha szerelmes leszel.lehet nálad érzelmi alapon működik, nem volt részed jó sexben, vagy alacsony a libidód, vagy vmi lelki ok, kérdezz meg egy pszichológust. lehet sexmágussá válsz. eljön még az idő amikor te őrülsz meg egy csókért is!
2010. jan. 8. 22:43
 26/40 A kérdező kommentje:

Lehet itt van a kutya elásva :) a szex elsődleges feladata a fajfenntartás. Na már most, ha én nem akarok feleséget, meg gyereket (na azt főleg nem),így már gyakorlatilag nincs is értelme a dolognak.

Mellesleg még mindig nem vagyok buzoid :D

Hogy minek jöttem össze a lánnyal, ha nem voltam szerelmes? Igazából csak jóváhagytam, ha annyira velem akar lenni, akkor legyen, úgyis kiábrándul belőlem :) mindezidáig be is jött. Ha meg hisztizik amiatt hogy miért nem fekszem le vele, nyugodtan védekezhetek azzal, hogy ő akart velem összejönni, én mosom kezeimet.

Egyébként meg állandóan egyedül vagyok, és egyáltalán nem rossz dolog, nem bírom megunni.

2010. jan. 8. 23:30
 27/40 anonim ***** válasza:

Nem te vagy Dr House?:D

Bár még ő is szokott kettyinteni.

2010. jan. 9. 10:36
 28/40 anonim ***** válasza:
Látom te arra vered a farkadat, hogy itt hülyíted a népet...grat :-)
2010. jan. 9. 16:14
 29/40 anonim ***** válasza:
Szerintem igazad van,,mert nekünk nőknek tényleg soha semmi nem jó...
2010. jan. 23. 15:05
 30/40 anonim válasza:
hát mert k*úrhatnékja van, de ez teljesen normális. szerintem te vagy a hülye ha nem akarod az ilyesmit, én sem a lyukra megyek de ez teljesen normális dolog...
2010. jan. 23. 15:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!