Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért baj az a barátnőmnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az a barátnőmnek, ha nem fekszem le vele?

Figyelt kérdés
Nekem a szex egy teljesen huszadrangú, jelentéktelen dolog. A lány miért akad ki ezen? Inkább örülnie kellene neki, hogy végre valaki nem csak "azt" akarja. Ki érti a nőket...
2010. jan. 8. 14:55
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
76%

Üdv a klubban... Csak az én csajom anno félre is kefélt e miatt. 13 évesen minek hiányolta a szexet, nem értem..

19/F

2010. jan. 8. 15:02
 2/40 anonim ***** válasza:
74%

Ez abnormális. A nők nem buknak a nem-férfias fiúkra. Nem szexelni akarni nem férfias.

Mármint a nők. A kislányok lehet (lásd emó).

2010. jan. 8. 15:05
 3/40 anonim ***** válasza:
98%
a szerelemhez, párkapcsolathoz hozzátartozik a szexualitás, ha vonzónak találod, akkor kívánod. Persze h ezt sértésnek veszi. Amúgy is jó dolog, mellesleg egyáltalán nem huszadrangú dolog, olyan alapvető és természetes dolog mint az evés.
2010. jan. 8. 15:07
 4/40 anonim ***** válasza:
azt veheti sértésnek ha nem kívánod, javítanám az előző válaszomat.
2010. jan. 8. 15:08
 5/40 anonim ***** válasza:
46%
Hát ti tudjátok, ha egy csaj minden nap dugni akarna, biztos nem bírnám ki mellette.
2010. jan. 8. 15:08
 6/40 A kérdező kommentje:
De ezt tényleg nem értem, attól hogy nem fekszem le vele, az már rögtön azt jelenti hogy nem szeretem?
2010. jan. 8. 15:16
 7/40 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2010. jan. 8. 15:19
 8/40 anonim ***** válasza:
50%

A hím mindig készen áll a szexre, a nőstényen múlik mikor akarja.

Számomra se elsőrangú a szex, de ez a létfentartás kérdése is, egy kapcsolatban nélkülözhetetlen a szex, főleg ha a nő akarja.

Te egyáltalán nem kívánod az élményt? nem is hokizol hokiztál?

Szereted a nőket? nem vagy meleg?

2010. jan. 8. 15:25
 9/40 A kérdező kommentje:

24 éves vagyok, és jelenleg nincs "bnőm", a kérdés arra az időre vonatkozik, amikor valamilyen csoda folytán van... ;)

Abszolút nem vagyok meleg,dehogyis :D sose voltam a nők kedvence, szóval értitek, ahhoz szoktam hozzá hogy nincsen "bnőm". Meg különben is, állandóan amiatt nyígnak a nők, hogy az összes pasi csak AZT akarja tőlük. Erre kapnak egy olyan pasit, akinél még a csókért is könyörögni kell. Ez se jó nekik. Hát dögöljenek már meg, komolyan :DDD

2010. jan. 8. 15:30
 10/40 anonim ***** válasza:
72%
dögölj meg te
2010. jan. 8. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!