Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az a barátnőmnek, ha nem fekszem le vele?
Üdv a klubban... Csak az én csajom anno félre is kefélt e miatt. 13 évesen minek hiányolta a szexet, nem értem..
19/F
Ez abnormális. A nők nem buknak a nem-férfias fiúkra. Nem szexelni akarni nem férfias.
Mármint a nők. A kislányok lehet (lásd emó).
A hím mindig készen áll a szexre, a nőstényen múlik mikor akarja.
Számomra se elsőrangú a szex, de ez a létfentartás kérdése is, egy kapcsolatban nélkülözhetetlen a szex, főleg ha a nő akarja.
Te egyáltalán nem kívánod az élményt? nem is hokizol hokiztál?
Szereted a nőket? nem vagy meleg?
24 éves vagyok, és jelenleg nincs "bnőm", a kérdés arra az időre vonatkozik, amikor valamilyen csoda folytán van... ;)
Abszolút nem vagyok meleg,dehogyis :D sose voltam a nők kedvence, szóval értitek, ahhoz szoktam hozzá hogy nincsen "bnőm". Meg különben is, állandóan amiatt nyígnak a nők, hogy az összes pasi csak AZT akarja tőlük. Erre kapnak egy olyan pasit, akinél még a csókért is könyörögni kell. Ez se jó nekik. Hát dögöljenek már meg, komolyan :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!