Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen összezavarodtam, mi lenne a helyes? Be fogok kattanni, kérlek adjatok tanácsot.
És ha visszafogadod, akkor majd kínosan ügyelsz, hogy soha ne találkozzatok a barátnőddel. De ha mégis, akkor majd azt figyeled, hogy nézegeti-e. Ha nem nézegeti, akkor azon agyalsz, hogy mit gondolhat a csajjal kapcsolatban, stb.. be fogsz kattanni.
Mellesleg, ha a legjobb barátnődnél bepróbálkozik úgy, hogy simán lebukhat, akkor egy vadidegen nőt szemrebbenés nélkül megizél.
Még valami. Persze, most jön a bambi szemeivel, a remegő szájával, a "poklot élem át" szöveggel. De azért ne felejtsük el, hogy nem egyszeri megbotlásról volt szó, hanem többszöriről.
De ha te 22 évesen úgy érzed, hogy te ezt érdemled, akkor hajrá.
A barátnőd minek szól ebbe bele, meg ha tudod, hogy akkor részeg volt, akkor komoly volt ez szerinted?
A barátnőd csak keveri a sz.rt, inkább őt kellene kivágnod, nem azt, aki szeret.
Meg azért nézz magadba is, biztos veled is volt pár olyan, ami miatt a párod is "repíthetett" volna.
Szóval írásodból nagyon az tűnik ki, hogy te vagy a tökéletes szuper nő, és te szabod egyoldalúan a feltételeket.
Kicsit faraghatnál az egodból, és legközelebb hagyd magad megcsókolni, ne gondolkozz, meg ne okozz még több fájdalmat annak, aki szeret.
Nem csak "tüzes érzelmek" vannak, ha ezt keresed, akkor inkább csak kalandokat keress, a tüzes érzelmek idővel elmúlnak sok embernél, és bőven elég, ha megmarad a szeretet, ragaszkodás, gondoskodás, régi szép emlékek....
"Nem ismertem rá, eltűnt a szeméből az élet, csak fájdalmat láttam az arcán és könnyeket."
Valószínűleg előző éjjel bulizni volt, jól berúgtak, csajozott, de reggel jött a másnaposság és úgy ment át hozzád... ezért volt sápadt, fáradt élettelen, fájt a feje, szédült, gyenge volt, émelygett... belegondolt, hogy a buta kis ingyenpunci, akit eddig mindighülyére vett, most lehet hogy tényleg kirúgja, ezért kisajtolt magából pár könnycseppet, meg néhány üres ígéretet, te meg ennyinek már be is dőlsz, nem semmi. Az ő helyében én is bepróbálkoznék még, ha ilyen kis naív vagy.
Az részedről értelmetlenség, hogy Te is lefeküdtél mással. Semmi értelme. Annak a valakinek is meg lehet a véleménye. A megcsalásra nem a megcsalás a válasz, mert Te sem leszel különb. Azt természetesen el tudom képzelni, hogy nem is volt jó Neked az egész.
Ha megbízhatatlan a párod többedjére is, akkor igen, jobb szakítani. Változni nem tud, és nem is hiszek abban, hogy valaki megváltozik. Ilyen nem létezik.
Csakis akkor maradj mellette, ha nagyon szeretnéd.
En hozzámentem "egy bõgõ masinához" ugyanilyen volt,mint a párod.A házasságunk alatt megtört nagyon.
Most már én sirok nem õ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!