Kicsit összezavarodtam a hetek számolásában. Utolsó mensim augusztus 28-án volt. Innen számolva a védőnő szerint 14 hetes vagyok. Csütörtökön voltam UH-n, a szerint 12 hetes vagyok. Most akkor hogy is van? Melyik a helyes számítás?
Nekem is pont így számolták el a méret miatt, de a 18.heti uh-n már 20 hetesnek mondták, tehát behozta a lemaradását!
Szóval ne aggódj, más ütemben növekszik,nem úgy mint ahogy a nagykönyvben az le van írva :)
Boldog babavárást!
34 hetes hóember :D
Szia,
nekem is pont aug.28-án volt az utolsó mensi.
Egyidősek vagyunk:) Ma van a 14. hét és 5. nap.
Szerintem is azért mondtak 12 hetesre, mert másképp fejlődik a babó. Az enyémet többre mondják, 16 hetesnek. Ez változhat még, ahogy növekszik a kicsi, ne aggódj! Behozhatja a "lemaradást".
Sziasztok!En is pont ezen gondolkozom mar hetek ota, hogy hany hetes is a babom.Szinten augusztus 28 volt az utolso menstruaciom es az uh-on rendszerint 5-6-7 nappal naggyobbra mondjak a kis dragamat...Rakerdeztem az orvosnal hogy akkor ez most hogyan is van es azt mondta nem szamit....Mind1,egy hete oriasi leptekkel el kezdett noni a hasam szoval mar nem erdekel,mert latom kivulrol is hogy minden rendeben :-) .
Szerintem ne foglalkozz a meretekkel,majd behozza :-)
Boldog pocakosodast!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!