Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden nő meg fogja találni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő meg fogja találni a párját, ilyen igények mellett?

Figyelt kérdés
Valóban vannak elvárásaim. Fontos a jó külső és jó belső. Elvárom hogy a férfi legyen határozott, okos, helyes, sportos, nem kell hogy gazdag legyen, de egy tisztességes egzisztenciával rendelkezzen. Úgy gondolom nincsenek nagy elvárásaim, de ilyen férfi nem sok van. Szerintem a legtöbb nőnek ilyen elvárásaik vannak vagy ennél nagyobbak. Ugyanakkor látom az ucán, rengeteg a csúnya, alacsony, kövér, igénytelen pasi, a fiú ismerősem nagy része meg buta, határozatlan stb, de egyedülállók is mind. Attól félek, hogy lehet mégis nagyok az igényeink, ezért én és sok női társam macskás vénlány lesz, ugyanis statisztikailag nem jön ki hogy mindenki ilyen párt találjon magának.
2014. júl. 14. 14:17
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
Értem, akkor nekem mondjuk 30 évesen, vagy ha már majd elmúlok 30 éves, csak a magány lehet az osztályrészem, mert nem leszek elég fiatal. Akkor azt mondjátok meg, hogy mi értelme nem pszichopatának lenni egy ilyen világban?
2014. júl. 14. 16:09
 42/54 anonim ***** válasza:

Az a baj 69%-os, hogy lehet, hogy 34 évet éltél én meg csak 27-et, de neked fogalmad sincs mennyire nehéz manapság nőnek lenni.

Ha nem dolgozom, akkor pénzéhes kvának vagyok titulálva, mindegy, hogy azért, mert nem akarok, vagy azért, mert baromira nem tudok elhelyezkedni. Ha vannak nekem is terveim a jövőre nézve, akkor karrierista vagyok, ha csak annyi, hogy szeretnék egy focicsapatnyi gyereket és egy rendes férjet, akkor megélhetési szülő.

De nem tépem a szám, nézd meg ezt:

https://www.youtube.com/watch?v=kOjNcZvwjxI

Nem azért mondom, hogy nehéz nőnek lenni, hogy sajnáltassam magam. Senkitől nem kell sajnálat, megállom a helyem a nagyvilágban, szerencsére egy olyan férfi van mellettem, akinek hasonló a gondolkodása, mint nekem, de tudja mi az az érték, mert teljes családból jött. Csak azért írtam ezt meg, mert veled lehet beszélni, nem úgy mint a kérdezővel, akit linkeltem. Te talán bele tudod képzelni magad egy mai nő helyzetébe.

2014. júl. 14. 16:13
 43/54 anonim ***** válasza:
42-es: Ezért nem kell másokkal törődni, csak menni előre, mint egy tank.
2014. júl. 14. 16:18
 44/54 anonim ***** válasza:
43: kb ez történik. :-) párommal kéz a kézben megyünk előre, mint egy tank. :-)
2014. júl. 14. 16:19
 45/54 anonim ***** válasza:
Akkor meg mit érdekel, hogy mit gondolnak más nőkről?
2014. júl. 14. 16:20
 46/54 anonim ***** válasza:

41:

Attól hogy én személy szerint a húszas éveikben járó nőket preferálom komoly kapcsolatra, nem azt jelenti, hogy minden férfi ilyen.

Sőt, nagyon sok férfi gondolkodik úgy, hogy magával egykorú nőt szeretne. Sokaknak ez vált természetessé, mert ha nem járnak el sok helyre, akkor a saját környezetükben jellemzően hasonló korú emberekkel találkoznak. Ha nem járnék el szórakozni, vagy nem szólítanék meg az utcán 20 év körüli lányokat, akkor én se találkoznék a hétköznapi környezetemben fiatal nőkkel. És gondolj bele hogy nagyon sok férfi bizony nem jár el otthonról és ritkán szabadul a saját környezetéből.

Plusz ha nem csak a saját korosztályodban gondolkozol, hanem nálad 5-10 évvel idősebb férfiakban is, akkor megint csak találhatsz férfiakat.

42:

Férfinak is szar. Ha nem dolgozol minden nap a sikerért, akkor a társadalom aljára, peremére kerülhetsz. Minden nap munka, amiben a testem fejlesztem edzéssel, a szellemem új ismeretek megszerzésével, a karrierem munkával. Csak magamra számíthatok, stb.

Nem véletlen, hogy a milliomosok, de a hajléktalanok 90%-a is férfi. Nem véletlen, hogy a géniuszok, zsenik, de az őrültek, bolondok 90%-a is férfi. A férfiak sokkal inkább szélsőségesen ilyenek vagy olyanok az életben, míg a nők inkább a nagy átlag körül szóródnak sokkal jobban.

"Te talán bele tudod képzelni magad egy mai nő helyzetébe."

Ha nem dolgozol meg férfiként a külsődért, a vagyonodért, a tudásodért vagy a képességért, hogy tudjál vágyat kelteni a nőkben, akkor semmit nem érsz és lenéznek. Én is csak azért állok ott ahol, mert minden nap dolgozom ezekért. Nem születik bele egy férfi sem ezekbe. Nem ragoznám, utálok panaszkodni és a mentalitásomtól távol áll.

Ezért is tartom jobbnak a tradicionális alapokon álló házasságokat, mert ezekben sokkal kevesebb az elvárás a felek között a másik felé. Nem várom el a leendő feleségemtől, hogy egyszerre legyen karrierépítő jó fizetéssel és teljes értékű anya. És én sem kapom azt, hogy segítsek be otthon a mosogatással, miközben egy nagyon fontos ügyféllel tárgyalok. Mindenki csak azt csinálja jórészt, amiben a legjobb.

2014. júl. 14. 16:23
 47/54 anonim ***** válasza:
46-os: "sokkal kevesebb az elvárás a felek között a másik felé." De rossz is lehet rejtett önbizalomhiánnyal élni, tényleg...
2014. júl. 14. 16:37
 48/54 anonim ***** válasza:
46-os: Így, hogy kimutattad a fogad fehérjét, már nincs is miről beszélni.
2014. júl. 14. 16:37
 49/54 anonim ***** válasza:

Lemaradtam valamiről?

Igen, könnyebb az emberek élete, ha kevesebb elvárást támasztanak feléjük. Például én nem támasztom azt egy nő felé sem, hogy egyszerre legyen tökéletes, anya, feleség és háziasszony és mellette legyen még ambiciózus, önálló, sikeres karrierista. Viszont határozottan az előbbi típusú nőket preferálom, akik a kettő közül az előbbit választják.

A feleségem meg nem akarja elfelezni velem a mosogatni valót, a porszívózást és a vacsora készítést, miközben annyit keresek hogy eltartsak két családot is belőle.

Ahogy mondtam: Mindenki első sorban azt csinálja, amihez a legjobban ért, mert így lesz a hatékonyság leginkább maximalizálva a családon belül is.

2014. júl. 14. 16:53
 50/54 A kérdező kommentje:

"Nem tartom felszínesnek azt sem, hogy a nők bizony megnézik a férfi vagyonát, egzisztenciáját (ez persze még önmagában nem elég vonzalom, vágy kialakulásához). Azt sem tartom felszínességnek, hogy a férfiak meg ugyanennyire vagy még jobban meg a nők kinézetét nézik meg. "

Akkor pl. te mit tartasz felszínességnek?

2014. júl. 14. 17:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!