Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden nő meg fogja találni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő meg fogja találni a párját, ilyen igények mellett?

Figyelt kérdés
Valóban vannak elvárásaim. Fontos a jó külső és jó belső. Elvárom hogy a férfi legyen határozott, okos, helyes, sportos, nem kell hogy gazdag legyen, de egy tisztességes egzisztenciával rendelkezzen. Úgy gondolom nincsenek nagy elvárásaim, de ilyen férfi nem sok van. Szerintem a legtöbb nőnek ilyen elvárásaik vannak vagy ennél nagyobbak. Ugyanakkor látom az ucán, rengeteg a csúnya, alacsony, kövér, igénytelen pasi, a fiú ismerősem nagy része meg buta, határozatlan stb, de egyedülállók is mind. Attól félek, hogy lehet mégis nagyok az igényeink, ezért én és sok női társam macskás vénlány lesz, ugyanis statisztikailag nem jön ki hogy mindenki ilyen párt találjon magának.
2014. júl. 14. 14:17
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
52%

19+20-as: Én pl. senki pénztárcájában nem turkálok, csak annyi elvárásom van, hogy dolgozzon. Mert 30 évesen anyáékból élni ciki, akár szeretne nőt találni az illető, akár nem.

Másik. Nekem mindig is csak a pasik töredéke jött be, és mindig is csak a töredékük fog bejönni. Ez van, ezt kell szeretni, az ismerkedés nem jótékonysági bál. Másrészt ha megfelelő a személyisége, akkor mindegy, hogy hogy néz ki, de ez akkor is szívás nektek, mert a személyiségek közül is csak a legritkábbak jönnek be nekem. XD

2014. júl. 14. 14:38
 22/54 anonim ***** válasza:
21%

13:

Ha szerinted a nők az emberi civilizáció kezdete óta kb. 50 évvel ezelőttig bezárólag keltetőgépek, dadusok és házi cselédek voltak, akkor igen.

Tudod én a klasszikus férfi-női nemi szerepekben hiszek és ezt fogom megvalósítani a saját életemben. Én eltartom a családomat munkával, a feleségem pedig első sorban a háztartásról és a gyerekek közvetlen jólétéről gondoskodik. Ő is dolgozhat ha akar ér ráér és én is fogok foglalkozni a gyerekeimmel, de abban hiszek hogy a férfiak a pénz keresésben a jobbak a nők meg a gyereknevelésben. Ezért mindenki csinálja azt amihez a legjobban ért a természet ajándékánál, születésénél fogva.

Nők tömegeivel volt kapcsolatom az utóbbi 10-15 évben, akik szintén így gondolkoznak. Tudod rengeteg nő számára nem az irodai karrier létezik. Szerinted egy nő a gyárszalag mellől, vagy egy nő a Tesco pénztárosi pultjából nem lenne inkább főállású anya, minthogy kemény fizikai munkát végezzen egész nap?

19:

Akkor te nem érted, hogy a nők és a férfiak különbözőek. Persze, hogy tojsz rá mennyit keres egy nő, hiszen férfi vagy! Nem érdekel az egzisztenciája, meg a vagyona, csak első körben az, hogy jól nézzen ki.

2014. júl. 14. 14:38
 23/54 A kérdező kommentje:
Amúgy igen csinos nő vagyok és sportolok. Közgazdászként dolgozok egy cégnél 28 éves vagyok és 4 éve egyedül, keresem a párom, de nem találom.
2014. júl. 14. 14:39
 24/54 anonim ***** válasza:
63%

22-es: Nekem meg hányingerem van a hagyományos nemi szerepektől, mert egy pasiban sem bízok meg. Mit érek én az ő magas fizetésével, ha elk***@zza, elissza, elgépezi? És ha csak simán lelép, vagy tragikusan meghal, akkor én megyek a híd alá, a gyerekek meg a zaciba, vagy hogy?

Másrészt sosem vonzott az anyaság, meg a cseléd-szerep.

2014. júl. 14. 14:41
 25/54 anonim ***** válasza:

23:

Kérdező és önismeret, önvizsgálat után hogy állsz a belső tulajdonságokkal.

Kedvesség, nőiesség, háziasság, törődő, gondoskodó természeted van? - Ezek azt gondolom nem csak az én vesszőparipáim, de sok más férfit is ez érdekelne benned, aki elköteleződne melletted.

24:

És az a szép, hogy nem is kell, hogy téged vonzzon. Nem akarok sem rád, sem senki másra semmit rákényszeríteni. Olyan nőt fogok találni, akinek pont úgy megfelel a klasszikus női szerep. Magyarország pedig szerencsére tele van ilyen lányokkal, nőkkel.

Ha te más fajta kapcsolattípust preferálsz, akkor azt valósítsd meg. Nekem nem a világ megváltása a cél, hanem hogy a saját életemben azt a mini kánaánt hozzam létre, ami igazodik az elképzeléseimhoz.

"mert egy pasiban sem bízok meg. Mit érek én az ő magas fizetésével, ha elk***@zza, elissza, elgépezi? És ha csak simán lelép, vagy tragikusan meghal"

Igen, pedig az egész a bizalomról szól. Én bízom benne, hogy nem válik el tőlem és veszi el tőlem a gyerekeimet, a fél vagyonunkat és kell mellé még gyerektartást fizetnem. Ő megbízik bennem, hogy nem csinálom vele a fentieket, amiket te felsoroltál. A bizalomról szól az egész. Én abszolút optimista és bizakodó vagyok abban, hogy összehozok majd egy ilyen házasságot. Minden adottságom megvan hozzá.

2014. júl. 14. 14:50
 26/54 A kérdező kommentje:

" Én abszolút optimista és bizakodó vagyok abban, hogy összehozok majd egy ilyen házasságot. Minden adottságom megvan hozzá."

Az a baj ezzel. hogy sokszor úgy érzem, hogy sokkal több nőnek megvan hozzá az adottság, mint amennyi ilyen fiú van. Tehát sokkal több a jó nő, mint a jó pasi.

2014. júl. 14. 15:00
 27/54 anonim ***** válasza:
Azért kérdező, mert ez így is van. Én viszont továbbra sem fogom benyalni a bizalom-álszenteskedést.
2014. júl. 14. 15:03
 28/54 anonim ***** válasza:
Ha annyit keresel, akkor mit vesztesz a fél vagyonoddal? És a gyerektartással? És a gyerekeddel? Semmit.
2014. júl. 14. 15:04
 29/54 anonim ***** válasza:
59%

28:

Azt gondolom részben beteges és férfigyűlölő (férfiakat meg nem értő?) hozáállás az a gondolat, hogy szerinted egy férfi nem ragaszkodhat a gyerekeihez, családjához. Hogy minden férfinak egy pillanatába kerülne eldönteni az élete minden percében azt, hogy otthagyja a családját csak úgy.

"mit vesztesz a fél vagyonoddal"

Keress 100 milliót és add oda a felét valakinek csak úgy, aki nem dolgozott meg érte.

27:

"Én viszont továbbra sem fogom benyalni a bizalom-álszenteskedést."

Neked nem is kell. Mondom, hogy találni elég nőt, aki viszont abszolút benne van a klasszikus férfi-női szerepek gyakorlásában a kapcsolaton belül.

26:

"Tehát sokkal több a jó nő, mint a jó pasi."

Férfiként azt mondom, hogy ez abszolút igaz. Nem tudom erről hallottatok-e már, de állítólag a férfiak 20%-a szexel a nők 80%-ával. Tehát ha egy szexnek azt számítjuk, amikor két vadi új ember szexel egymással, (szóval ha én száz nővel szexeltem ötezer alkalommal összesen, akkor a százas számot kell nézni). Én személy szerint és a környezetemben, ismerőseim által is azt vettem észre, hogy egy férfi minél

1. Jobban kezd el érteni a nőkhöz, tudja hogy kell levenni őket a lábukról

2. Magasabb egzisztenciája, státusza, vagyona lesz

3. Minél jobban ad a külsejére (sportosság, jó öltözködés)

, annál jobban, exponenciálisan nő az általa megszerezhető, elérhető nők száma.

A nők tényleg a legjobbat akarják és úgy általában magasabbak az elvárásaik, de nekem ezzel személy szerint semmi bajom (nem mintha tehetne ellene bárki bármit is az elfogadáson kívül), hiszen egyszerűen én is mindig a legjobbak közé jutottam és próbálok maradni. Egy férfinak nem rinyálni kell, hogy a nőknek milyen magasak az elvárásaik, hanem tenni azért, hogy a legjobb legyen, aki előtt nagyon sok nő elérhetővé válik.

2014. júl. 14. 15:19
 30/54 anonim ***** válasza:

29-es: Nem férfigyűlölet, csak ilyen "apákat" látok magam körül. Az egyik szó szerint a nagyihoz viszi a gyereket, miközben neki lenne láthatása, mert ő milyen fáradt a munka után. A másik azt mondja a most 18 éves lányának, hogy minek akar egyetemre menni, mert akkor tovább kellene fizetni utána, csak az a baj, hogy már eddig is szart rá. A harmadik nem fizet, nem látogat, nem ír. Így. Nektek csak addig gyerek a gyerek, amíg cseléd a feleség. Ha elválik, akkor ezek szerint mindenki válik.

Én úgy vagyok vele, hogy ilyen áron nem kell gyerek, mert a szülést, a nevelést, a törődést nem lehet pénzzel megfizetni, még 100 millióval sem, mert elvesz az időből, az életből, a szabadságból. Ha elválsz, te boldogan csajozol/k***@zol tovább, míg a feleséged majd bajlódhat a kölykeiddel.

2014. júl. 14. 15:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!