Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő meg fogja találni a párját, ilyen igények mellett?
19+20-as: Én pl. senki pénztárcájában nem turkálok, csak annyi elvárásom van, hogy dolgozzon. Mert 30 évesen anyáékból élni ciki, akár szeretne nőt találni az illető, akár nem.
Másik. Nekem mindig is csak a pasik töredéke jött be, és mindig is csak a töredékük fog bejönni. Ez van, ezt kell szeretni, az ismerkedés nem jótékonysági bál. Másrészt ha megfelelő a személyisége, akkor mindegy, hogy hogy néz ki, de ez akkor is szívás nektek, mert a személyiségek közül is csak a legritkábbak jönnek be nekem. XD
13:
Ha szerinted a nők az emberi civilizáció kezdete óta kb. 50 évvel ezelőttig bezárólag keltetőgépek, dadusok és házi cselédek voltak, akkor igen.
Tudod én a klasszikus férfi-női nemi szerepekben hiszek és ezt fogom megvalósítani a saját életemben. Én eltartom a családomat munkával, a feleségem pedig első sorban a háztartásról és a gyerekek közvetlen jólétéről gondoskodik. Ő is dolgozhat ha akar ér ráér és én is fogok foglalkozni a gyerekeimmel, de abban hiszek hogy a férfiak a pénz keresésben a jobbak a nők meg a gyereknevelésben. Ezért mindenki csinálja azt amihez a legjobban ért a természet ajándékánál, születésénél fogva.
Nők tömegeivel volt kapcsolatom az utóbbi 10-15 évben, akik szintén így gondolkoznak. Tudod rengeteg nő számára nem az irodai karrier létezik. Szerinted egy nő a gyárszalag mellől, vagy egy nő a Tesco pénztárosi pultjából nem lenne inkább főállású anya, minthogy kemény fizikai munkát végezzen egész nap?
19:
Akkor te nem érted, hogy a nők és a férfiak különbözőek. Persze, hogy tojsz rá mennyit keres egy nő, hiszen férfi vagy! Nem érdekel az egzisztenciája, meg a vagyona, csak első körben az, hogy jól nézzen ki.
22-es: Nekem meg hányingerem van a hagyományos nemi szerepektől, mert egy pasiban sem bízok meg. Mit érek én az ő magas fizetésével, ha elk***@zza, elissza, elgépezi? És ha csak simán lelép, vagy tragikusan meghal, akkor én megyek a híd alá, a gyerekek meg a zaciba, vagy hogy?
Másrészt sosem vonzott az anyaság, meg a cseléd-szerep.
23:
Kérdező és önismeret, önvizsgálat után hogy állsz a belső tulajdonságokkal.
Kedvesség, nőiesség, háziasság, törődő, gondoskodó természeted van? - Ezek azt gondolom nem csak az én vesszőparipáim, de sok más férfit is ez érdekelne benned, aki elköteleződne melletted.
24:
És az a szép, hogy nem is kell, hogy téged vonzzon. Nem akarok sem rád, sem senki másra semmit rákényszeríteni. Olyan nőt fogok találni, akinek pont úgy megfelel a klasszikus női szerep. Magyarország pedig szerencsére tele van ilyen lányokkal, nőkkel.
Ha te más fajta kapcsolattípust preferálsz, akkor azt valósítsd meg. Nekem nem a világ megváltása a cél, hanem hogy a saját életemben azt a mini kánaánt hozzam létre, ami igazodik az elképzeléseimhoz.
"mert egy pasiban sem bízok meg. Mit érek én az ő magas fizetésével, ha elk***@zza, elissza, elgépezi? És ha csak simán lelép, vagy tragikusan meghal"
Igen, pedig az egész a bizalomról szól. Én bízom benne, hogy nem válik el tőlem és veszi el tőlem a gyerekeimet, a fél vagyonunkat és kell mellé még gyerektartást fizetnem. Ő megbízik bennem, hogy nem csinálom vele a fentieket, amiket te felsoroltál. A bizalomról szól az egész. Én abszolút optimista és bizakodó vagyok abban, hogy összehozok majd egy ilyen házasságot. Minden adottságom megvan hozzá.
" Én abszolút optimista és bizakodó vagyok abban, hogy összehozok majd egy ilyen házasságot. Minden adottságom megvan hozzá."
Az a baj ezzel. hogy sokszor úgy érzem, hogy sokkal több nőnek megvan hozzá az adottság, mint amennyi ilyen fiú van. Tehát sokkal több a jó nő, mint a jó pasi.
28:
Azt gondolom részben beteges és férfigyűlölő (férfiakat meg nem értő?) hozáállás az a gondolat, hogy szerinted egy férfi nem ragaszkodhat a gyerekeihez, családjához. Hogy minden férfinak egy pillanatába kerülne eldönteni az élete minden percében azt, hogy otthagyja a családját csak úgy.
"mit vesztesz a fél vagyonoddal"
Keress 100 milliót és add oda a felét valakinek csak úgy, aki nem dolgozott meg érte.
27:
"Én viszont továbbra sem fogom benyalni a bizalom-álszenteskedést."
Neked nem is kell. Mondom, hogy találni elég nőt, aki viszont abszolút benne van a klasszikus férfi-női szerepek gyakorlásában a kapcsolaton belül.
26:
"Tehát sokkal több a jó nő, mint a jó pasi."
Férfiként azt mondom, hogy ez abszolút igaz. Nem tudom erről hallottatok-e már, de állítólag a férfiak 20%-a szexel a nők 80%-ával. Tehát ha egy szexnek azt számítjuk, amikor két vadi új ember szexel egymással, (szóval ha én száz nővel szexeltem ötezer alkalommal összesen, akkor a százas számot kell nézni). Én személy szerint és a környezetemben, ismerőseim által is azt vettem észre, hogy egy férfi minél
1. Jobban kezd el érteni a nőkhöz, tudja hogy kell levenni őket a lábukról
2. Magasabb egzisztenciája, státusza, vagyona lesz
3. Minél jobban ad a külsejére (sportosság, jó öltözködés)
, annál jobban, exponenciálisan nő az általa megszerezhető, elérhető nők száma.
A nők tényleg a legjobbat akarják és úgy általában magasabbak az elvárásaik, de nekem ezzel személy szerint semmi bajom (nem mintha tehetne ellene bárki bármit is az elfogadáson kívül), hiszen egyszerűen én is mindig a legjobbak közé jutottam és próbálok maradni. Egy férfinak nem rinyálni kell, hogy a nőknek milyen magasak az elvárásaik, hanem tenni azért, hogy a legjobb legyen, aki előtt nagyon sok nő elérhetővé válik.
29-es: Nem férfigyűlölet, csak ilyen "apákat" látok magam körül. Az egyik szó szerint a nagyihoz viszi a gyereket, miközben neki lenne láthatása, mert ő milyen fáradt a munka után. A másik azt mondja a most 18 éves lányának, hogy minek akar egyetemre menni, mert akkor tovább kellene fizetni utána, csak az a baj, hogy már eddig is szart rá. A harmadik nem fizet, nem látogat, nem ír. Így. Nektek csak addig gyerek a gyerek, amíg cseléd a feleség. Ha elválik, akkor ezek szerint mindenki válik.
Én úgy vagyok vele, hogy ilyen áron nem kell gyerek, mert a szülést, a nevelést, a törődést nem lehet pénzzel megfizetni, még 100 millióval sem, mert elvesz az időből, az életből, a szabadságból. Ha elválsz, te boldogan csajozol/k***@zol tovább, míg a feleséged majd bajlódhat a kölykeiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!