Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden nő meg fogja találni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő meg fogja találni a párját, ilyen igények mellett?

Figyelt kérdés
Valóban vannak elvárásaim. Fontos a jó külső és jó belső. Elvárom hogy a férfi legyen határozott, okos, helyes, sportos, nem kell hogy gazdag legyen, de egy tisztességes egzisztenciával rendelkezzen. Úgy gondolom nincsenek nagy elvárásaim, de ilyen férfi nem sok van. Szerintem a legtöbb nőnek ilyen elvárásaik vannak vagy ennél nagyobbak. Ugyanakkor látom az ucán, rengeteg a csúnya, alacsony, kövér, igénytelen pasi, a fiú ismerősem nagy része meg buta, határozatlan stb, de egyedülállók is mind. Attól félek, hogy lehet mégis nagyok az igényeink, ezért én és sok női társam macskás vénlány lesz, ugyanis statisztikailag nem jön ki hogy mindenki ilyen párt találjon magának.
2014. júl. 14. 14:17
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
52%
Amúgy pedig nem a férfiakat gyűlölöm, hanem azt, hogy a világ a tiétek, a ti lábaitok előtt hever, azt csináltok, amit akartok, semmi nem korlátoz, se kölyök, se asszony, se senki, miközben nekem mindent fel kellene adnom, ha családot vállalnék. Csak ez zavar.
2014. júl. 14. 15:34
 32/54 anonim ***** válasza:
59%

"Nektek csak addig gyerek a gyerek, amíg cseléd a feleség. Ha elválik, akkor ezek szerint mindenki válik."

Jó, akkor megint három példából általánosítasz. Szerinted az a helyzet a világon, hogy nem léteznek jó apák, csak rosszak?

Most én is mondjak olyan általánosításokat, hogy minden nő ku-.rva? Meg ilyenek? Inkább nem.

"Ha elválsz, te boldogan csajozol/k***@zol tovább, míg a feleséged majd bajlódhat a kölykeiddel."

Arról nem is beszélve, hogy jellemzően a bíróságok gyakorlata, hogy a gyerekeket mindig az anyának ítélik. Hiába kéri az apa is őket. Egy nő is leléphet úgy, hogy otthagyja a családját és a gyerekeit. Ilyet miért nem tételezel fel automatikusan?

"Ha elválsz"

Na erre van egy nagyon ütős adatom neked és úgy általában a családját elhagyó apa képére.

[link]

A válások 75%-át a nők kezdeményezik a házasságokban!

31:

Ez biológia. A nők szülnek, a férfiak nem. A nők egyszerre akarják a családot és a karriert, anyagi függetlenséget. Ami nem megy. Választani érdemes a kettő közül egy nyugodt, kiegyensúlyozott élet érdekében.

2014. júl. 14. 15:37
 33/54 anonim ***** válasza:
38%
Ezt a kérdést egyértelműen egy olyan srác írta ki, aki önigazolást keres arra, hogy szerinte minden nő csak a pénzre megy. Akinek ez eddig nem jött le...
2014. júl. 14. 15:39
 34/54 anonim ***** válasza:
Én már választottam, azt hiszem. Vagyis inkább azt mondanám, hogy a férfiak választottak úgy, hogy nem engem és a hozzám hasonlókat választják. Mostantól fogva még ha akarna tőlem valaki valamit, akkor se lesz helye az életemben.
2014. júl. 14. 15:40
 35/54 A kérdező kommentje:
pl.: Sok nőnek, köztük nekem is fontos, hogy tanult, iskolázott legyen a párja. És egy statisztikát láttam, hogy 40-60% fiú - lány arány a felsőoktatásban.
2014. júl. 14. 15:40
 36/54 anonim ***** válasza:
100%
Kérdez, sajnos úgy van az, ahogy a vitapartnerem leírta. Nem mi kellünk a férfiaknak, hanem az aluliskolázott nők, akik megváltásként tekintenek rájuk, mert így legalább otthon lehetnek, nem kell a gyárban a szalag mellett keccsölni. Te dolgozni akarsz, gondolom haladni a karrieredben, nem 5-6-10 évet otthon lenni a gyerekekkel, így már nem vagy olyan jó feleség-anyag, mint az imént említettek.
2014. júl. 14. 15:43
 37/54 anonim ***** válasza:

36:

"Nem mi kellünk a férfiaknak, hanem az aluliskolázott nők"

Nem. Hanem TÖKMINDEGY! Lehet felőlem pincérnő, gyári munkás, bolti eladó, de lehet topmenedzser, főosztályvezető. Felőlem lehet ő a miniszterelnök vagy Nobel-díjas tudós is. Nem érdekel! Nem választási szempont! A lényeg hogy bármi lehet, amíg el tudja a látni a klasszikus női feladatokat és rendelkezik klasszikus, hagyományos női tulajdonságokkal.

Az is a baj a karrierista nőkkel, hogy kivesznek, elhalványulnak belőlük a női tulajdonságok. Kedvesség, gyengédség, törődés? Ilyenekkel nem lehet előrejutni a munkahelyen. Ezért ezt visszafogják, kiveszik magukból. Ez az oka annak, hogy a kevésbé karrierista nők nőiesebbek viselkedésükben, ezáltal vonzóbbak a férfiak számára.

"Te dolgozni akarsz, gondolom haladni a karrieredben, nem 5-6-10 évet otthon lenni a gyerekekkel, így már nem vagy olyan jó feleség-anyag, mint az imént említettek."

Igen, egy nőnek választania kell, hogy a karrier vagy a család. És ez igen komoly választás. Ha a karriert választja, azzal bevállalja, hogy kisebb eséllyel lesz egyáltalán családja és fog társat találni. Igen, aki inkább a karrierjével foglalkozna, mint a családjával, gyerekeivel, az kevésbé jó feleség alapanyag, mert ez fontos döntési szempont a férfiaknál.

Nincs ingyen ebéd. Ilyen az élet. Ezt csak elfogadni lehet, megváltoztatni nem. Mindenki előtt ott a döntés lehetősége, amiért vállalnia kell a felelősséget.

2014. júl. 14. 15:51
 38/54 anonim ***** válasza:
63%

Nekem nincs bajom azzal, amit a 69%-os mond, de akkor legyen szíves magyarázza már el ennek a selejtnek, hogy nem irreálisak a nők elvárásai:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2014. júl. 14. 15:54
 39/54 anonim ***** válasza:
52%
Én nem voltam soha másmilyen, szóval ezt a karrier-kiöli-belőled-a-nőt c. dajkamesét felejtsük el. Mindig is racionális voltam, az érzelmi érv nekem nem volt érv. És ezzel nem vagyok egyedül, a nők kb. 30%-a inkább értelmi mint érzelmi irányítottságú. Nincs ingyen ebéd? Ezek szerint nektek, férfiaknak van, mert ti mindent megkaphattok.
2014. júl. 14. 15:55
 40/54 anonim ***** válasza:

39:

Nem. Én sem lehetnék otthon férfiként a gyerekeimmel és a családommal és vezethetném a háztartást, boldogíthatnám a gyerekeim gyerekkorát egész nap, MIKÖZBEN teljes értékű karriert viszek magam előtt és keresek annyit, hogy bőven eltartsak egy egész családot. A férfiaknak is ugyanúgy kompromisszumokat kell kötniük. Csak a férfiaknak ebben kevésbé nagy igényeik vannak. Egy férfi nem akarja azokat egyszerre, amiket leírtam fent pár sorral előbb. De egy nő meg jellemzően igen, aztán panaszkodik a férfiak által uralt világra, amiért nem teljesülhetnek (az együtt, összességében nézve) lehetetlen vágyai. Karrier VAGY család. Ebben mindenkinek döntenie kell. A kettő együtt nem megy teljes értékűen.

38:

Én megértem, hogy a nők mindig az elérhető legjobbat akarják. Vonatkozzon ez úgy általában az egzisztencia, kinézet és belső kombinációjára, ha férfiakról van szó. A nők eléggé maximalisták és a saját vélt értékükhöz (ami kismillió dologból tevődik össze) képest minél jobb férfit akarnak.

Csak a férfiaknak és a nőknek úgy általában mások a választási szempontok.

Az a baj, hogy sok ember olyan egyenlősdi által megfertőződött világban nő fel, hogy azt hiszi hogy a nők és a férfiak mindenben egyformák. Közben meg rohadtul nem. Például rohadtul mást néznek a másik nemben és rohadtul más kelt bennük vonzalmat a másik nem felé.

Nem tartom felszínesnek azt sem, hogy a nők bizony megnézik a férfi vagyonát, egzisztenciáját (ez persze még önmagában nem elég vonzalom, vágy kialakulásához). Azt sem tartom felszínességnek, hogy a férfiak meg ugyanennyire vagy még jobban meg a nők kinézetét nézik meg.

Ezek az ösztöneinkbe vannak kódolva születésünktől és kiirthatatlan dolgok. Elfogadni kell őket, nem értelmetlenül harcolni ellenük. Olyan, mintha nem fogadnám el, hogy az ég kék és a fű zöld, hanem meg akarnám fordítani egész életemben a dolgot. Semmi értelme nem lenne.

2014. júl. 14. 16:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!