Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom egy külső wichesteren...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom egy külső wichesteren őrizgeti az exérő készült szexképeket videókat amiket együtt csináltak,5éve vége a kapcsolatnak de még mindig tartogatja őket, nem tudja h tudom, és az összes exével tartja akapcsolatot, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2014. júl. 12. 01:22
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

Én nem össze-vissza magyarázok meg az sem értem, miről van szó, a kérdezőnek próbálok segíteni.

Te most komolyan azt reklámozod, hogy mekkora selejt vagy? Még szerencse, hogy nem minden férfi ilyen, mint te, és nem ez az alapvető, egyetemes gondolkozás. Nézegesd csak továbbra is magányos óráidban ötven évesen, hogy valaha mekkora kandúr voltál... :) Az ilyen toprongy selejteknek is megvan a maga helyük a világban.

2014. júl. 13. 15:51
 42/48 A kérdező kommentje:
32: hogy a történet kerek legyen,távkapcsolatban élünk ,meg látogattam kb 2 hétre ő közben dolgozott mert nem tudott szabadságot kérni,laptopot nem vittem mert minek,hát gondoltam keresek valami filmet,a winchester ott volt a tv asztalán.hát így sikerült megtalálni,nem kutakodtam vagy ilyesmi
2014. júl. 13. 16:54
 43/48 A kérdező kommentje:
Mindenképpen szeretném megbeszélni vele a dolgot,de nem tudom h hogyan indítsak,mert ez nem mostani dolog,kb fél év tudom.
2014. júl. 13. 17:01
 44/48 anonim ***** válasza:
10%

hogy beidegesedtél haha:))

2x is elküldted a primitív fröcsögésed:)

2014. júl. 14. 00:29
 45/48 anonim ***** válasza:
Nyilván te lehetsz olyan primitív, hogy kapásból ler*bancozd azokat a nőket, akikkel valaha lefeküdtél. :) Egyébként meg nem idegesedtem be, és nyilván nem készakarva küldtem el kétszer a kommentemet, de még csak nem is miattad. Ennyi. Szerencse, hogy az életben nem futottam össze hozzád hasonlóval, és általában olyan párt választok, akinek cizelláltabb az érzelmi világa egy éti csigáénál...
2014. júl. 14. 10:49
 46/48 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, hogy a kérdésnél maradjak, szerintem ültesd le a párod, és mondd el neki őszintén a kételyeidet. Semmiképpen ne fojtsd magadba, mert az ilyesmi belülről rágja szét a kapcsolatot. Már így is fél éve emészted ezen magad, ami nem jó. De hidd el, én abszolút megértelek.
2014. júl. 14. 10:51
 47/48 anonim ***** válasza:
71-hez: Ne kérd számon, hogy miért vannak régi videók nála, csak mond el hogy bizonytalan vagy és miért.
2014. júl. 14. 16:31
 48/48 A kérdező kommentje:

Rendben van

Köszönöm szépen a segítségeteket! Mindenkinek!

Jó volt kibeszélni magamból

2014. júl. 14. 17:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!