Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom egy külső wichesteren őrizgeti az exérő készült szexképeket videókat amiket együtt csináltak,5éve vége a kapcsolatnak de még mindig tartogatja őket, nem tudja h tudom, és az összes exével tartja akapcsolatot, mit tegyek?
Valóban nem kényszerített h végignézzem,és nem is tettem,csak tudjátok elég volt a kis kezdőkép a videóban,
és már tudtam h mi van rajta,és azt is h ki.
Őszintén szólva nem tudom h milyen rendszeres a kapcsolat,azt tudom h beszélnek h találkoznak is e azt már nem,mert minden számítógépes kütyüt lekódol vagy törli az üzeneteket, ezek után azt se tudom elhinni amit kérdez.
Nem vagyok az a kutakodós fajta ,de hiába kérdezek rá nem érzem úgy h őszinte választ kapnék
18: "Bezzeg ha a nő tárolna ilyesmit a gépén, vagy akár a szekrény mélyén, a teremtés koronája már rég lelki terror offenzívát folytatna."
Általánosítasz. Tudok én is ilyen férfiről, de én péládul nem ilyen vagyok.
20:ebben igazad van,valóban érzékenyen érint minket a téma
de tudod mi futott át az agyamon?h ez a nő még mindig fontos neki,és, hogy én meg nem vagyok neki annyira fontos h kitörölje őket
valóban hajlamosak vagyunk túl reagálni ezeket a dolgokat,de miért nem tudtok megválni ezektől?miért kell tartogatni őket?miért nem tudtok elszakadni a múlttól?,persze tarts meg pár közös képet,de ilyeneket miért kell? nem értem
Kérdező, én nem az exekről szóló videók tartalmáról és hozzáférési módjáról beszélgetnék a páromról, ha kételyeim vannak a kapcsolatunkról. Persze, hogy azt megpróbálja titkolni. Vagy azért, mert nem zárta le az exet. Vagy azért, mert tudja, hogy neked fájdalmas a téma, stb.
Foglalkozik veled, örül neked? Ez a kérdés.
Tervezzük az összeköltözést,és amúgy igen úgy látom h örül nekem és nagyon jól megvagyunk ,leszámítva ezt a "kis" dolgot.
De ennek ellenére úgy érzem ahogy azt az előzőekben írta valakit h nem vagyok a kiemelt helyen nála,utálom a titkolózásait ,a hülye telefonhívásokat ,utálom ha görcsbe rándul a gyomrom bármikor amikor a telefonját nyomkodja
"de miért nem tudtok megválni ezektől?miért kell tartogatni őket?"
Nem tudom pontosan megmagyarázni. Úgy érzem, hogy ezek hozzám tartozó emlékek. Ha szándékosan eldobnám ezeket azzal kidobom az életem egy részét. Mintha megtagadnám saját magamat. Különösen a nagyon fiatalkori, mostani szemmel gyerekkori emlékekre vonatkozik ez. Ahogy a gyerekemtől örzők apróságokat, számítógépen is, úgy a saját fiatalabb koromból is.
Még egy apróság: ha kidobom az exek fényképét, azzal azt üzenem itt és most, hogy tiédet is ki fogom dobni. Ami meg nekem rosszul esne, ha szét is mentünk, akkor is ha jó okunk volt rá, volt egy csomó nagyon-nagyon jó dolog köztünk, miért kell azt is megtagadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!