Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom egy külső wichesteren őrizgeti az exérő készült szexképeket videókat amiket együtt csináltak,5éve vége a kapcsolatnak de még mindig tartogatja őket, nem tudja h tudom, és az összes exével tartja akapcsolatot, mit tegyek?
25: "Én szeretem kiemelt helyen kezelni az aktuális kapcsolatomat, és szeretem, ha engem is úgy kezelnek."
Aha, és ha a szekrény mélyén egy dobozban videók vannak az exről, akkor szerinted erről a kis dobozról szól az életünk. De nem, ez nem patologikus. Miért is lenne az.
"Kicsit láss már bele a részletekbe, mert azok adnak teljes képet."
Ebben igazad van.
Kérdező, ha a párodnak jóformán napi szinten vannak olyan dolgai, amit titkol, akkor nem lehet jó a kapcsolatotok. Meg kellene beszélni, őszintén, hogy mi ez, és aztán vagy el tudod fogadni amit most olyan nagyon titkol, vagy nem.
58% elég jól összefoglalta a férfi gondolkodást,73% meg alapból nem érti és összevissza magyaráz.
semmiben sem befolyásolják a kapcsolatot ezek a szexvidik.
nekem is van vagy 20 kúrásom felvéve még 10 évvel ezelőttről,és ha magam alatt vagyok,vagy unatkozom akkor 1 évben 1x visszanézem,hogy haha,mekkora nagy kandúr voltam,kettesével kúrtam a ribizliket.
szóval ez a dolog hogy visszanézem rólam,magamról szól,nem a filmen szereplő csajokról.
alapból azért vettem fel még régen is,hogy visszanézzem magam és elemezzem a technikám.
Én nem össze-vissza magyarázok meg az sem értem, miről van szó, a kérdezőnek próbálok segíteni.
Te most komolyan azt reklámozod, hogy mekkora selejt vagy? Még szerencse, hogy nem minden férfi ilyen, mint te, és nem ez az alapvető, egyetemes gondolkozás. Nézegesd csak továbbra is magányos óráidban ötven évesen, hogy valaha mekkora kandúr voltál... :) Az ilyen toprongy, selejteknek is megvan a maga helyük a világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!