Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Férfiak! Ti mit gondoltok?
Én személy szerint az egyenes beszédet szeretem. Mondja meg ha nem kellek, de azt is egyenesben ha igen.
A felesleges köröket, és "találd ki mire gondolok" játékokat nem csípem :)
Nő vagyok, de a 2-es válaszolóval részben egyetértek. Igen, de csak annak a srácnak mondd meg, aki az megérdemli, őszinte és becsületes jellemű, akinek úgy érzed, hogy te fontos lehetnél, s nem csak holmi taktikus simlis kölyök :P
Mellesleg a kérdés sajnos manapság igenis aktuális, nagyon sok az abszolút nem figyelmes, túlzottan visszahúzódó férfi, még bőven 30 fölött is. 26 L
Nekem nincsenek ilyen elvárásaim. Én már annak is örülnék, ha egyszer a beszélgetést nem én kezdeményezném, vagy ha a lány kezdeményezi is, akkor se csak azért tegye, mert kell a segítségem valamiben. Annyira örülnék, ha egy lány önzetlenül, minden ok nélkül így írna rám: "Szia! Hogy vagy? Mi újság veled, milyen napod volt?"
De úgy tűnik, hogy én sohasem fogok ilyet kapni :(
Egyébként én sem vagyok gondolatolvasó, szeretem, ha konkrétan kimondják, hogy mit gondolnak rólam, mit akarnak velem.
20/F
Kölcsönösen kell, hogy éreztessük, hogy érezze a másik fél, hogy ő fontos nekünk és szeretjük.
Egyik féltől sem szeretem ha túlzottan elnyúlik ez a "bizonyítás" mert ha már bizonygatni kell régen rossz.
Az egyenességet és az őszinteséget többre díjazom.
A lovas lányok nehéz esetek... bocs :D
Amúgy meg a legtöbb pasi kicsit se kéreti magát. Ez csaj logika. Ha valaki tetszik, mi pedálozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!