Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Mit gondoltok az ilyen csajokról?
Szinglik, és élvezik. Pontosan ezért nehéz őket megszerezni. Buliznak, sok pasival flörtölnek, de azért nem ribik, nem fekszenek össze senkivel, nem mennek el addig. Értékes, intelligens lányok, akik lazán veszik az életet, de tudják a határt. Egyszerű a képlet: kacérkodás, ismerkedés, 1-2 komolytalan csók 1-1 buliba, semmi elkötelezettség. Sok pasinak bejönnek, és ezt ki is használják. De nem törekszenek komoly kapcsolatra, mondván fiatalok és ki akarják élvezni az életet.
Ezek a lányok/nők mivel elérhetetlenebbek, jobban megfogják a pasikat? Volt már ilyen hölggyel dolgotok?
ezek nem nők és főleg nem hölgyek, csak komolytalan, éretlen kislányok
az, aki azt hiszi csak így lehet élvezni az életet, az komoly lelki szegénységgel küzdhet és ezért rettentően tudom sajnálni
Mit gondoljak? Semmit. Te mondtad "szinglik és élvezik". Innentől kezdve engem nem érdekelnek.
Ez a Barney Stinson féléknek való "kihívás elfogadva". Én nem fogok olyan busz után futni, ami nem akar felvenni.
Nekem volt ilyen időszakom...addig tartott, amíg meg nem találtam azt, akiért vállatam a komoly kapcsokatot, addig hittem azt, hogy nincs szükségem komoly kapcsolatra.
Igazából meg a csókokat is kihagytam, 2 év alatt 1-2szer fordult elő, akkor sem én kezdeményeztem, de nem volt ellenemre, hisz facér voltam, hagytam, hogy úgy alakuljon.
Nem akartam kötelezettséget, sőt semmkit ami egy kapcsolattal jár.
Akkor mentem oda, ahova akartam,mbuliztam, jóléreztem magam. Nem hülyítettem a pasikat soha. A kacérkodás csak yan szintű volt, ami csak flört, amennyit mist házasként a férjem szeme láttára is be mernék vállani(nem táncolnék annyire közel,hogy esély legyen a csókra)
Bár ha a páromat tekintjük, vele is így jöttem össze, ltásból ismertem, kérdezni akartam tőle valamit, a hangos zene miatt a táncparketten közelhajoltam, nem is tancoltunk, erre válaszokt hogy nem tudja, és megpörgetett megcsókolt.. Nem csak a buliban akart valamit tőlem, hanem komolyan közeletpdett, 1 hét múlva már én is komlyat akartam tőle, 2 hét után bemutatott az anyjnak..is..kicsit gyorsak voltunk
Amúgy a párom a férjem is azóta:):)
9-es vagyok
Tehát én élveztem a szingliséget, de csak azért mert nem volt olyan férfi a közelemben soha, akivel jobban éreztem volna magam, mint egyedül...
Aki pár tancnál kötetlen beszélgetésnék többre lett volna érdemes..(jah és soha nem hagytam magam italra sem meghívni!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!