Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Mit gondoltok az ilyen csajokról?
Szinglik, és élvezik. Pontosan ezért nehéz őket megszerezni. Buliznak, sok pasival flörtölnek, de azért nem ribik, nem fekszenek össze senkivel, nem mennek el addig. Értékes, intelligens lányok, akik lazán veszik az életet, de tudják a határt. Egyszerű a képlet: kacérkodás, ismerkedés, 1-2 komolytalan csók 1-1 buliba, semmi elkötelezettség. Sok pasinak bejönnek, és ezt ki is használják. De nem törekszenek komoly kapcsolatra, mondván fiatalok és ki akarják élvezni az életet.
Ezek a lányok/nők mivel elérhetetlenebbek, jobban megfogják a pasikat? Volt már ilyen hölggyel dolgotok?
"Sok pasinak bejönnek, és ezt ki is használják...nem fekszenek össze senkivel."
Nem értem, akkor mit használnak ki rajtuk? Vagy a pénztárcájukat használják, vagy mi?
Amúgy meg foglalkozna ilyenekkkel a franc, tipikus konolytalan lenyúlós pi.csák. Meg végül is mit tudnának adi, ha nem fekszenek le senkivel, és komoly kapcsolatot se akarnak.? Ja azééé hogy a buliba kapjak tőlük esetleg egy csókot? Na attól nem esnék hanyatt. :D
Szingli vagyok es elvezem. De nem bulizok, nem flörtölök, nem jatszom ferfiakkal. Ertekes es intelligens vagyok, komolyan veszem az eletet. Nem tudom, hany pasinak jövök be, de nem is nagyon erdekel, mert nekem jelenleg egy sem kell. :)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!