Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiúk miért nem tudnak úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért nem tudnak úgy szeretni, mint a nők? Akinek nem inge ne vegye magára!

Figyelt kérdés

Miért van az,hogy míg egy lány( én úgy saccolom,hogy 90%) odaadná a fiért akit szeret, az életét és a kapcsolatban a szerelem a legfontosabb dolog számára.. Addig egy férfinak miért a lány teste, a szex és a felszínes dolgok az elsők? Miért nem a szerelem?

Aki nem ilyen az ne is írjon,azok véleményére vagyok kiváncsi, akiknél a szex az első és a tökéletes külső, a szerelem pedig kb a 10.helyen van...azok miért így gondolják?

2010. jan. 7. 18:08
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

18:39 te is csak egy buta ember vagy!

Én is az vagyok, de túllépek a korlátaimon és vállalom, az igazat is! Szerinted mi mozgatja ezt a világot? Talán jobban tudod mint ahogy leírtam?? Mert akkor írd le, addig kussolj amíg nincs elméleted!!!

2010. jan. 7. 18:42
 22/33 anonim ***** válasza:

18:42

mennyi szánalmas ember él ezen a világon

2010. jan. 7. 18:45
 23/33 anonim ***** válasza:

Hm...Az én barátom nem szeret engem, hanem imád!Tudom és érzem!

Sok szemét pasival találkoztam már, de lányok között is vannak r*bancok.

Kedves kérdező és a többiek, ha így gondolkodtok, mint a kérdező, akkor lehet, hogy egy rendes, értelmes férfiban/nőben is csak a szemét pasit/r*bancot fogjátok láttni.

L19

2010. jan. 7. 18:47
 24/33 anonim ***** válasza:

érdekes ha van egy ilyen kérdés akkor a pasik jönnek ide és helyeselik azt,hogy nekik csak a szex kell..aztán csodálkoznak,hogy a csajok szerint a pasik milyenek...

annyira fájnak az ilyenek

2010. jan. 7. 18:48
 25/33 anonim ***** válasza:
18:45 szerintem az a szánalmas, hogy így vagyunk programozva. Az igazság fáj!!! Én vagyok a 60 kilós nyikhaj aki írkál, nekem is szarul esik elfogadni de ez van! AMÍG NEM FOGADTAM EZT EL MINT AZ ÉLET RENDJÉT ADDIG EGY ŐRJÍTŐ VÁLASZKERESÉS VOLT AZ ÉLETEM EZZEL KAPCSOLATBAN! És aki nem fogadja el amit leírtam, arra is ez vár!!! EZEN AZ OLDALON FOGJÁTOK ROHADÁSIG KÉRDEZNI AZ EMBEREKET, KESEREGNI, PEDIG IDE ÍRTAM AZ IGAZAT CSAK EL KÉNE FOGADNI MINT EGY EMBERNÉL FELSŐBB DOLOG LÉTEZÉSÉT ÉS TÚLLÉPNI AZ IDIÓTA KÉRDÉSEKEN!! LEGALÁBB KÉRDEZNI MEG KÉNE TANULNI!!!
2010. jan. 7. 18:50
 26/33 anonim ***** válasza:
mert érzéketlen tuskók. legalábbis az én férjem az...pfff.
2010. jan. 7. 19:16
 27/33 anonim ***** válasza:
31%

A pasiknak is van szivuk és úgymond meg lehet oket szelídíteni! Mindenkiben megvan az alapveto érzés, a szeretet. Lehet, nekik nem annyira fontos a szerelem, mint a lányoknak, de igenis tudnak szeretni! Én lány létemre nem tartom fontosnak a szerelmet, nem is voltam még soha, nem is álmodozom róla, de mégsem vagyok felszínes!! Vannak olyan fiúk is, akiknek fontos a szerelem...

Mondjuk néha már engem is idegesít, ha egy pasi az agya helyett a farkával gondolkozik, és egyesekkel még beszélgetni sem lehet, de hát csajban is van ilyen.. Ez valami genetikai beállítottság vagy mi..

Szerintem a noknek meg nem kellene annyira érzelgosnek lenniuk..

Mondjuk az jó az egészben, hogy egy lány mindent elérhet ha elbcsábít egy férfit, mivel a férfi ugye egy buta lény..:))

2010. jan. 7. 19:18
 28/33 anonim ***** válasza:

19:18: Mondjuk az jó az egészben, hogy egy lány mindent elérhet ha elbcsábít egy férfit, mivel a férfi ugye egy buta lény..:))

ez így van. sose tudok elmenni a nőkön. ha szeretem és mindent megteszek érte akkor papucs vagyok, ha meg csak dugni akarok akkor baromállat. na akkor most mit kéne???

2010. jan. 7. 19:27
 29/33 anonim ***** válasza:

1. 18:50, ne kiabálj, légyszíves!

2. Kedves Kérdező, szerintem felesleges ennyire általánosítani. Főleg ilyen statisztikai becslésekkel nem érdemes előhozakodni, mert nem lehet alátámasztani. Ráadásul úgy tűnik ki "Miért van az..." kezdetű mondatodból, mintha a férfiak nagy része nem érezne így, vagy nem tenné meg ténylegesen is! Én tudok neked mutatni egy hiteles statisztikai adatot. Igaz, ez hatásvadász példa, és sok mindent nem is bizonyít, de érdemes elgondolkodni rajta: a Titanic elsüllyedésekor a fedélzeten lévő nők 76,5%-a túlélte a katasztrófát, míg a férfiaknak csak 19,0%-a. Nem gondolom, hogy amiatt, mert jobban bírják a hideg vizet.

3. A férfiak azért nem tudnak úgy szeretni, mint a nők, mert másképp szeretnek. Ez még nem jelenti, hogy ne tudnának ugyanannyira nagyon-nagyon szeretni, hanem inkább azt, hogy teljesen másképp mutatják ki. A fő különbség abban van, hogy a nők általánosságban is sokkal könnyebben ki tudják mutatni az érzelmeiket, mint a férfiak.

4. "Aki nem ilyen az ne is írjon" - ezzel eleve kizárod, hogy a magam és gondolom, még elég sok férfitársam nevében megvédjem a nemünk becsületét. :) A magam részéről azt gondolom, jogosan érezhetsz úgy, ahogy érzel, amennyiben eddig valami oknál fogva csak olyan férfiakkal volt dolgod az életben, akiknél a szex az 1., a szerelem a 10. helyen volt. Ez még nem azt jelenti, hogy az összes férfi ilyen, hanem inkább azt, hogy el kellene gondolkozni, vajon mi az az ok, amiért mindig épp ilyen pasikba botlasz.

Remélem, megtalálod a választ!

(F|21)

2010. jan. 7. 19:29
 30/33 anonim ***** válasza:
Az én exem egoista ,munkamániás volt,neki a szex is az utolsó helyeken volt:S Na ehhez mit szóltok ilyen is van.....
2010. jan. 7. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!