Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiúk miért nem tudnak úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért nem tudnak úgy szeretni, mint a nők? Akinek nem inge ne vegye magára!

Figyelt kérdés

Miért van az,hogy míg egy lány( én úgy saccolom,hogy 90%) odaadná a fiért akit szeret, az életét és a kapcsolatban a szerelem a legfontosabb dolog számára.. Addig egy férfinak miért a lány teste, a szex és a felszínes dolgok az elsők? Miért nem a szerelem?

Aki nem ilyen az ne is írjon,azok véleményére vagyok kiváncsi, akiknél a szex az első és a tökéletes külső, a szerelem pedig kb a 10.helyen van...azok miért így gondolják?

2010. jan. 7. 18:08
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
50%

ilyennek születtünk, meg nevelés.

aki nem ilyen azt papucsnak vagy jófiúnak hívjátok és akkor meg az a baj!

2010. jan. 7. 18:12
 2/33 anonim ***** válasza:
42%

Értékrendi különbségeken felesleges fennakadni. Te meg nekik vagy egy múlt századi betokosodott szerencsétlen. Én is utálom a felszínességet, de aki gyerekkora óta más értékekből táplálkozik, az nem fog tudni elvonatkoztatni a saját alap értékeitől, gondolkodásától és viselkedésétől, és úgy leírni magát ahogy te kíváncsi vagy rá.

Erre nem gondoltál? :)

3/33 anonim ***** válasza:
29%
Nem érdemes egy csajba szerelmes lenni, az úgyis a pénztárcádat szereti viszont. Röviden tömören ennyi.
 4/33 A kérdező kommentje:
ennyi erővel nem érdemes egy pasit szeretni úgyis a lyukad kell neki;)
2010. jan. 7. 18:15
 5/33 anonim ***** válasza:
50%
A lányok miért nem olyan értelmesek, mint a fiúk? Akinek nem inge, az persze ne vegye magára!
2010. jan. 7. 18:15
 6/33 A kérdező kommentje:
a pasik miért ösztönlények? miért csak farkuk van agyuk meg nincs? ezt mondja el valaki
2010. jan. 7. 18:16
 7/33 anonim ***** válasza:
azért nem tudnak mert kb. nincs szívük..van 2 here egy pénisz, más nem nagyon. akinek nem inge ne... ja és még hülyék is!
2010. jan. 7. 18:18
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
A csajok is ösztönlények! Inkább kell nekik egy alkoholista segg, akinek nagy pofája van és izmos, mint én a 60 kilómmal, a full extrás autómmal, rengeteg oklevéllel, diplomával, saját házzal, befektetésekkel... Mivel nem viselek tipikus férfi vonásokat ezért csak barát lehetek. Ennyi!!
2010. jan. 7. 18:19
 9/33 Apollo93 ***** válasza:
Szerintem felesleges itt vitatkozni, hogy ki a hülye és ki nem:) mind1ik nemben vanak hülyék és vannak normálisak....az már csak egy dolog hogy pár sokat csalódott csajszi idejön és itt sírja el a bánatát.
2010. jan. 7. 18:20
 10/33 anonim ***** válasza:
42%
azért nem kellesz nekik mert egoista vagy:D
2010. jan. 7. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!