Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiúk miért nem tudnak úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért nem tudnak úgy szeretni, mint a nők? Akinek nem inge ne vegye magára!

Figyelt kérdés

Miért van az,hogy míg egy lány( én úgy saccolom,hogy 90%) odaadná a fiért akit szeret, az életét és a kapcsolatban a szerelem a legfontosabb dolog számára.. Addig egy férfinak miért a lány teste, a szex és a felszínes dolgok az elsők? Miért nem a szerelem?

Aki nem ilyen az ne is írjon,azok véleményére vagyok kiváncsi, akiknél a szex az első és a tökéletes külső, a szerelem pedig kb a 10.helyen van...azok miért így gondolják?

2010. jan. 7. 18:08
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

A nők 90%-a odaadná az életét a férfiért akit szeret?

Hát nem tudom ez milyen felmérés alapján lett kiszámolva,de én egy nővel sem találkoztam,aki ilyen szerelmes típus lenne.Fordítva inkább igaz,én ha szeretek valakit,érte bármit megtennék,meg is halnék!Nem tudom a többi férfiaval mi a helyzet,ez csak az én vélemyényem.

35/ffi

2010. jan. 7. 18:21
 12/33 anonim ***** válasza:
60 kilós nyomihoz: jót röhögök az ilyen gazdag surmókon. ne félj ilyen háttérrel hamar rád találnak...
2010. jan. 7. 18:22
 13/33 anonim ***** válasza:
VAN SZÍVÜNK, az edzéshez is kell, az mozgatja a vért :)
2010. jan. 7. 18:23
 14/33 anonim ***** válasza:
Ki egoista?? Azért mert leírom ide, amit aki találkozik velem vagy megismer az lát, attól még nem vágok fel ezekkel soha!! De egy ilyen oldalon honnan a pi-ből jönnétek rá? Tudom sugallani is?
2010. jan. 7. 18:23
 15/33 anonim ***** válasza:

Hidd el, hogy lányba is ismerek ilyet.

Ez pedig az erkölcstelenség miatt van. Megváltoztak az értékrendek, és ez meglátszik a kapcsolatok terén is.

Ismerek olyan fiút is, akinek havonta másik csaja volt, akik csak arra kellettek neki, de utána beleszeretett egy lányba, és évek óta vele van.

2010. jan. 7. 18:26
 16/33 anonim ***** válasza:
nekem nem kell gazdag 100kgos izomember, elég egy helyes kedves pasi aki szerelmes tud lenni,de mivel ilyen nincs maradnak az izomagyúak
2010. jan. 7. 18:26
 17/33 anonim ***** válasza:
milyen sok megkeseredett lány ír ide :D :D :D
2010. jan. 7. 18:31
 18/33 anonim ***** válasza:
60%
Én lány vagyok, előlem szólló, s nem igaz, hogy mind megkeserüsödöttek lennénk!!!! Bizony igaz, hogy minden fiúnál makszimum 10 helyen van a szerelem, a sex meg a toppon!!!
2010. jan. 7. 18:35
 19/33 anonim ***** válasza:
40%

ÁLLJON ITT AZ IGAZSÁG!!

Az ember is csak egy állat. Aki azt hiszi ismeri saját magát és a faját, de az állat sincs ám tisztában a benne lezajló folyamatokkal, max vajmi kevéssel.

A nőnek a legnagyobb TÚLÉLÉSI értékkel rendelkező férfi kell, a férfinak pedig a LEGSZEBB NŐ. A többi lényegtelen, bárki mondjon bármit!!! AMIT MONDASZ AZ LÓSZAR, HELYETTE AZ ÖSZTÖNÖD DÖNT!!!!!!!!!!!!!!!!!

FÉRFIAK: GYÚRJÁTOK MAGATOKAT SZARRÁ, és B@SSZATOK MEG MINÉL TÖBB NŐT, ÍGY LESZTEK A LEGVONZÓBBAK, A LEGÉRTÉKESEBBEK A NŐK SZEMÉBEN!!

NŐK: MINDEN ERŐTÖKET ÉS PÉNZETEKET A SZÉPSÉGETEK JAVÍTÁSÁRA FORDÍTSÁTOK, MERT EZ HATÁROZZA MEG EGYEDÜL, LESZ-E PASITOK VAGY SEM!!!

2010. jan. 7. 18:36
 20/33 kolosszus22 ***** válasza:

Előző, én is ezen csodálkozok, mostanában minden nap felteszik ezt a kérdést a nők!

Babám, használd a keresőt!

2010. jan. 7. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!