Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi ez az ázsiamánia a fiatalok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az ázsiamánia a fiatalok körében?

Figyelt kérdés

Sok fiatal -nemcsak tini- kijelenti, hogy neki aztán magyar pasi/csaj nem kell, hanem nekik koreai/japán/kínai pár kell, mert hogy ők mennyivel jobbak, kedvesebbek, rendesebbek, stb.

Ez valami új divat/mánia? És mi áll a háttérben? Mert aki élt az adott országokban nagyon jól tudja, hogy ők sem jobbak a magyaroknál.

2014. júl. 10. 20:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ugyan már, hosszú évek óta divat szinte minden, ami Japánból, Dél-Koreából és Kínából származik. A legtöbb csak álmodozó fiatal és viszonylag hamar elfelejti " magyar pasi/csaj nem kell" dolgot vagy csak a szája jár és bele sem gondol, hogy mennyire nem egyszerű dolog egy interkulturális kapcsolat fenntartása. Alapvetően toleráns ember vagyok, de ezzel a kijelentéssel a plafonra lehet kergetni.

"ők sem jobbak a magyaroknál." Csak mások. Néha már az is elég. (Néhány éve volt alkalmam összehaverkodni egy halom külföldi fiatallal, elég vegyes banda, volt köztük szlovák, lengyel, francia, spanyol, török, brit - nem kell a világvégére menni más gondolkodásmódért.)

2014. júl. 11. 14:02
 12/13 anonim ***** válasza:

A tinik mindig is rajongtak valamiért, van, aki a koreai popsztárokért, más pl Justin Bieberért, vagy a vámpírért a Twilightból, stb. Ezek egy idő után elmúlnak, találnak másik bálványt, egy idő után pedig összejönnek valakivel. (aki valószínűleg nem az adott sztár, mégis szeretik őt)

Én is szoktam pl animét nézni, és az egyik legjobb barátnőm is kínai származású, mégsem szoktam ilyeneket kijelenteni, mert hülyeség.

2014. júl. 13. 18:58
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát igaz, hogy én jobban örülnék egy ázsiai fiúnak , de attól még nem mondom , hogy nem kellene magyar fiú mert köztük is vannak rendesek és elég nehéz lenne itt találni egy koreait magamnak és ez nem divat. Például a környezetembe kb. 3-4 lányt ismerek akik szeretik ázsiát meg az animéket és én személy szerint utálom az animéket, de az ázsiaiakért élek halok. Nem csak értük hanem mert érdekesnek és szépnek (koreai) találom a nyelvüket és a kultúrájukat. A városokat , fejlettségüket stb. nem csak a fiúkat.

És sokat olvastam már az ott lév párkapcsolatokról/lányokról/fiúkról és DE nagyon másabbak mint itt pl. eléggé visszahúzódóbbak szóval náluk egy kézmegfogás is elég sok ideig tart a nemtudom hanyadik randiig és az utcán (mondjuk már fejlődünk szóval egyre több fiatalt nem érdekel ez) nem nagyon szokás csókolozni max. egy ölelés. Persze most nem mindről beszélek csak a koreaiakról.

2014. júl. 15. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!