Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak ennyit kaptam a kedvesemt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak ennyit kaptam a kedvesemtől szülinapomra. Emiatt szomorú vagyok, ez gáz?

Figyelt kérdés

Szülinapomra a páromtól kábeldobot kaptam, ilyet:

[link]

Néhány hónapja láttuk az iterneten és megtetszett hogy milyen asztalokat lehet belőle csinálni, például:

[link]

Olyan helyen dolgozik ahol van ilyen dob, lehet hogy ingyen is megkapta. Nem az értékével van baj, hanem az bánt hogy nem készült a szülinapomra, olyan nesze semmi fogd meg jól. Ennél egy csokor virágnak is jobban örültem volna.

Amikor behozta és azt mondta boldog szülinapot, hát leesett az állam, és emiatt szomorú vagyok hülyén érzem magam azért is mert emiatt bánkódok. Szerinted jogosan vagyok rossz kedvű emiatt?

2014. júl. 10. 07:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

10es!

Köszönöm :)

Ennyi ötlet után már nem is tudom milyenre csináljam, ha már az elkészítése rám magad :)

2014. júl. 10. 07:48
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a raklapbutorok es ez a kabeldob asztal is borzasztoan igenytelen. De a parod arra figyelt, hogy te azt mondtad, tetszik neked az ilyen asztal. Megkaptad a szuletesnapodra, erre nem orulsz.

-.-

2014. júl. 10. 09:05
 13/17 anonim ***** válasza:
"Gáz", ha külső tényezőkből eredezteted a boldogságot.
2014. júl. 10. 09:24
 14/17 anonim ***** válasza:
79%

Pár hónapja láttam a neten egy fasza ötletet, hogy hogyan lehet egy vászonból és egy led égősorból klassz fali képet csinálni. Na én ehhez kaptam meg az összetevőket és állatira örültem neki. Sajnos a szülinapom nem tudtuk együtt ünnepelni, mert én elutaztam előtte.

Nem tudom, hogy gáz-e, hogy szomorú vagy, ha asztalt akarsz belőle csinálni, akkor csináljátok együtt, ha én olyat kaptam volna, amire nem vágyom, akkor lettem volna szomorú, így viszont állati boldog vagyok, hogy odafigyelt rám, hogy nem valami sablon sz**rt kaptam, hanem valamit, aminek együtt tudunk örülni. A cuccok még zacskóban vannak, de hétvégére tervezzük a kép elkészítését, csodás éke lesz a hálónknak.

2014. júl. 10. 09:29
 15/17 anonim ***** válasza:
39%

Igen, gáz, inkább gondolkozz el azon, hogy azok után, hogy te kifejezted a vágyad valamire, és ő megszerezte neked, miért érzel öröm helyett olyat, hogy akkor nem vagy neki fontos...Ha nem lennél az, ha nem akart volna örömet szerezni, ennyit sem kapsz, elhiheted.

Szánalmas vagy, hogy csak attól lenne számodra valaminek értéke, hogy pénzt költött rá.

Nekem a férjem még a legelső születésnapomon egy vicces megjegyzésemre reagálva chilis babos tortát "készített". De nem volt ügyes és kreatív a drága, így egy nagy zsemle közepét fúrta ki, és azt töltötte meg a chilis babbal, amit ő főzött, és még egy gyertyát is tűzött bele. Képzeld, e mellé semmit sem kaptam, mégis örültem, sőt, meghatódtam, olyan cukin adta oda.

2014. júl. 10. 09:49
 16/17 anonim ***** válasza:
próbálj inkább arra koncentrálni hogy te magad csinálhatod olyanra amelyik a legjobbat tetszik :)
2014. júl. 10. 15:13
 17/17 A kérdező kommentje:

ma 15:13!

Igen, így fogok tenni :) mi mást is tehetnék? :)

2014. júl. 10. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!