Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak ennyit kaptam a kedvesemt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak ennyit kaptam a kedvesemtől szülinapomra. Emiatt szomorú vagyok, ez gáz?

Figyelt kérdés

Szülinapomra a páromtól kábeldobot kaptam, ilyet:

[link]

Néhány hónapja láttuk az iterneten és megtetszett hogy milyen asztalokat lehet belőle csinálni, például:

[link]

Olyan helyen dolgozik ahol van ilyen dob, lehet hogy ingyen is megkapta. Nem az értékével van baj, hanem az bánt hogy nem készült a szülinapomra, olyan nesze semmi fogd meg jól. Ennél egy csokor virágnak is jobban örültem volna.

Amikor behozta és azt mondta boldog szülinapot, hát leesett az állam, és emiatt szomorú vagyok hülyén érzem magam azért is mert emiatt bánkódok. Szerinted jogosan vagyok rossz kedvű emiatt?

2014. júl. 10. 07:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%

Szerettél volna egy ilyent, a párod szerzett egyet. Nem mindegy, hogy ingyen vagy pénzért? :(

hány éves vagy?

2014. júl. 10. 07:21
 2/17 anonim ***** válasza:
62%
Nekem az ajándékkal nem lenne alapjában véve bajom, bár nem az a tipikusan nőknek való meglepetés. De ha már így gondolta, legalább egy vacsorát, vagy egy nagy csokor virágot mellékelhetett volna.
2014. júl. 10. 07:22
 3/17 A kérdező kommentje:

Mondom hogy nem az értékével van baj, hiszen egy virágak is jobban örültem volna, az sem nagyobb értékű.

25, ő 34.

7 éve együtt, 5 éve együtt élünk.

2014. júl. 10. 07:23
 4/17 anonim ***** válasza:
84%

A férfiak nem úgy gondolkodnak mint a nők, a párod csak meglepni szeretett volna, nem gondolta, hogy ezzel megbánt.

Egyik barátnőm még SOHA életében nem kapott virágot a párjától, a pasi azzal védekezik nem a zsánere az ilyesmi. Pedig ők se mai harcosok már...

2014. júl. 10. 07:27
 5/17 anonim ***** válasza:
85%
Na ,ilyet én is szereztem volna bármikor ... olyan helyen dolgozom ,ahol szintén vannak 3000 m-es kábelek dobon .. Én a helyében nem a szimpla üres dobot adtam volna ,hanem ami készült belőle . ...Érdekes ... de ne haragudj rá ,nem akart ő rosszat ,csak nem volt valami kreatív . Letudta ,itt a dob ,aztán majd csináltok belőle valamit . Legközelebb raklapot kérj ,biztos az is van a melóhelyén és tök jó dolgokat lehet belőle készíteni : [link]
2014. júl. 10. 07:31
 6/17 anonim ***** válasza:
48%
Megtetszett neked valami,párod meg előteremtette!Inkább örülnöd kellene.Egy szál virág elhervad,ez meg tartós ajándék.Szerintem nagyon eredeti ötlet volt tőle.(Ami téged bánt,ahogy írtad is:lehet ingyen kapta)Na és?Ha pénzért vette volna akkor nem fikáznád?
2014. júl. 10. 07:34
 7/17 anonim ***** válasza:
52%

szegény párod...

figyelt arra, mi a vàgyad, ez nem jó.

Ha csokit meg virágot vett volna valami egyébbel, akor mostcazon nyígnál, hogy milyen dög, még egy kábeldobot se szerzett, pegod azt szetetnél.

2014. júl. 10. 07:34
 8/17 anonim ***** válasza:
76%

Jogosan? Ezek a te érzelmeid.

Én pl. nem lennék rosszkedvű, mert nem érdekelnek az ajándékok, pláne az ilyen klasszikusak, mint virág. Csak sajnálom, hogy hervadozik. Tesóm folyton virágot vesz nekem (születésnap, nőnap, stb.), pedig mondtam már neki, hogy nem szeretem, ha nincs ötlete, inkább ne vegyen semmit. És mivel mindig a szüleinknél találkozunk, mert messze lakunk, mindig ott kell hagynom a csokrot úgyis.

Visszatérve hozzád, egyszerűen mondd meg a párodnak, hogy milyen ajándékoknak örülsz igazán. Talán ő nem engedi el a füle mellett, mégiscsak a párod, nem a testvéred.

2014. júl. 10. 07:35
 9/17 A kérdező kommentje:

5ös!

Ezek a raklapos dolgok is szuperek!

Nem haragszom rá, de elszomorít hogy ilyen egyszerűen letudta a szülinapomat. Meg azért is szomorú vagyok mert nem tudom magamba se hova tenni, hogy emiatt bánkódok.

Ahogy mondod, dicséretes lett volna ha nem a nyers dobot adja, hanem elkészítve..

2014. júl. 10. 07:35
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen ,nagyon szuperek .. de ezek is : [link]

Boldog szülinapot ,utólag is :-) !

2014. júl. 10. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!