Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen helyzetbeb mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetbeb mit tegyek? Örökre felejtsem el?

Figyelt kérdés

Interneten megismertem egy nagyon aranyos srácot, már pár hónapja beszélgettünk, de még sosem találkoztunk. Többször is terveztük, mondtam is neki párszor, hogy elmegyek, mert én faluban lakom, ő meg nagyvárosban, ahol van több 'lehetőség', de sosem tudtam elmenni. Ő a barátnőjének akart volna, mert tényleg normálisnak gondolt, és szerencsésnek tartota magát, hogy vagyok neki.

Tudom, hogy hülyeség volt, hogy megígértem és nem tudtam elmenni, ő viszont ezt szerintem megunta, mert pár napja nem válaszol az üzeneteimre, meg se nézi :( Ezt jóvá tehetem még valahogy? Például azzal, hogy tudom a címét és becsengetnék hozzá, hogy végre láthassuk egymást? Szerintetek ajtót nyitna, és mit gondolna rólam? Nem a szex miatt, hanem mert ez az egyetlen mód, hogy 'véletlenül' találkozzunk, ha már nem tudunk megbeszélni egy konkrét helyet és időpontot. Vagy szerintetek elzavarna, mégcsak nem is lenne rá kíváncsi, hogy kivel beszélt hónapokig?

2014. júl. 8. 12:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Látom, hogy fent van napközben néhányszor pl a facebookon, azt is, hogy lájkolvagy oszt meg dolgokat, viszont az üzeneteket, amiket írtam neki, el sem olvassa... :(
2014. júl. 9. 00:29
 12/15 anonim ***** válasza:
No mi újság? Válaszolt már, vagy beszéltetek telefonon?
2014. júl. 9. 13:32
 13/15 A kérdező kommentje:
nem válaszolt azóta sem, mégcsak meg sem nézi. Jó, mondta, hogy egész héten alig lesz ideje, de akkor is, ha fent van.. Nem, még nem hívtam, mert aztán nem akarom, hogy az legyen, hogy mindig csak zaklatom, meg aztán tuti sírni fogok, ha telefonban közli velem, hogy ne folytassuk ezt tovább meg hagyjam békén, de talán hétvége felé megpróbálom felhívni, addig hátha gondolkodna ezen az egészen.
2014. júl. 9. 14:12
 14/15 anonim ***** válasza:
megírod majd ide, mire jutottatok?
2014. júl. 9. 14:56
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen, persze:) ha történni is fog egyáltalán valami. Hétvége felé felhívom, de ha fel is veszi, én azt nem terveztem neki elmondani, hogy jövhéten, mikor hazajön, egyik nap akarok elmenni hozzá, hogy lássuk végre egymást. Vagy megemlítsem neki a találkozót? És ha fel sem veszi, akkor csak mégjobban utálna, ha elmennék hozzá?
2014. júl. 9. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!