Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Várjam meg, vagy felejtsem el?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy lányba, aki még jó ideig Angliában fog élni... Elmondhatatlanul szeretem, de így ez nekem csak kínszenvedés... Jobb lenne ha teljes mértékben elhatárolódnák tőle? Az az igazság hogy egyikünk sem bírja a másik nélkül, és mivel én még tanulok és nyáriszünetem van, ő pedig dolgozik, én egész nap azt várom hogy mikor tudunk beszélni, ő meg lefoglalja magát... Néha olyan érzés mintha én nem is hiányoznék neki, pedig tudom hogy igen, csak nincs annyi ideje mint nekem...2014. júl. 7. 22:53
1/4 anonim válasza:
Ez nagyon nehéz lehet, sajnálom. :( Szerintem közösen beszéljétek meg, hogy mi lenne a legjobb. Ha mindketten úgy gondoljátok, hogy nem tudnátok elfelejteni a másikat, akkor gondolkozzatok el a távkapcsolaton. Pár naponta mindenképp beszélhetnétek videóchaten, és pár havonta (ahogy ráértek, vagy ahogy a költségvetés engedi) találkozhattok. Ez is egy megoldás. Hiszen ha mindketten szerelmesek vagytok, akkor ez is jobb, mint a semmi. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Igen.. Az az igazság hogy naponta beszélünk skypeon és minden napját kívülről fújom.. Tudom mit főzött magának tegnap meg egy hónapja de mégis olyan hiányérzetem van miatta... Iszonyatos az a bánat mikor nem láthatom akár képernyőn keresztül is... És az még roszabb mikor fáradt vagy rosz kedve van (éjjel dolgozik) és mégis felhív, mert tudom hogy csak púp vagyok a hátán olyankor :(
2014. júl. 7. 23:34
3/4 anonim válasza:
Ha tudod, hogy mikor ér rá, foglald el magad valami értelmessel, mozdulj ki otthonról, legyen neked is programod. Nem kell mindig beszélni, amikor ő ráér, legyen életed rajta kívül is, mert úgy egészséges. Így máris könnyebb lesz a távkapcsolatotok, nem kell egész nap rá várnod, és tartalmasan telik a nyári szüneted :)
4/4 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy mindig máskor van ébren. Nincs külön időrend amit betart, mert akkor alszik amikor álmos, akkor van ébren, amikor kedve van. Ezért nehéz vele... De köszönöm szépen a segítséget! Eldöntöttem hogy megvárom :)
2014. júl. 8. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!