Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Várjak rá, vagy felejtsem el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjak rá, vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Tavaly nyáron összejöttem egy fiúval, fél évig jártunk. Miattam szakítottunk karácsony előtt. Kb egy hónapja elkezdtünk beszélni, és kiderült, hogy egy hülye ajándék amit még adtam, megvan neki. Pár napja összefutottunk és rájöttem, hogy nagyon hiányzik. Nemrég lett egy barátnője, de sokszor rámír. Én pedig most jöttem rá, hogy szeretem, de lehet, hogy nem kené...szóval szerintetek? :s

2014. jún. 21. 23:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
aha.. most hogy lett barátnője már hirtelen neked kéne... felejtsd el
2014. jún. 21. 23:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha van már barátnője, akkor bukta. Ne szólj bele a kapcsolatukba. Majd ha valamilyen oknál fogva szétmennek, és szabad lesz a fiú, akkor kezdeményezz.
2014. jún. 21. 23:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Most lehet, hogy le leszek pontozva, de én a következőt tenném ez esetben:

Megírnám/megmondanám neki, hogy őszintén szólva megbántam a szakítást, de nem akarok neki rosszat, szeretném, hogy boldog legyen és remélem, hogy jól fognak alakulni a dolgai a barátnőjével.

Ezzel elgondolkodtatod kicsit a srácot is, és ha ő is úgy érzi, hogy inkább Veled akarna lenni, akkor lép, ha viszont a mostani barátnőt választja, akkor tényleg szereti és vele akar lenni....úgyhogy akkor ne is közeledj már utána, felejtsd el.

De azt amúgy vedd azért figyelembe, hogy a legtöbb ilyen újrakezdett kapcsolat nem fog működni a későbbiekben sem. Persze vannak kivételek is, ez nem 100%. Csak gondold végig, hogy miért szakítottál vele, és hogy azon lehetne-e most segíteni, ha mégis összejöttök. Mert azt semmiképp se tedd, hogy összejössz vele, aztán meg megint kidobod!

2014. jún. 21. 23:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Nos ,ez így még elég kevés infó,ahhoz hogy sikeres tanácsot tudjunk adni. Esetleg,ha valamit tudnál írni az előzményekről.Egyátalán nem mindegy,ki milyen előélettel rendelkezett,mielőtt megismertétek egymást,például ami beleszólhatott a te lelkiállapotodba,hogy karácsony előtt elküldted.

Ha itt ciki megírni,írhatod priviben is,aztán kibogozzuk a szálakat.

2014. jún. 23. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!