Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el?
Az idő megoldja. De az biztos, hogy ha normalis lelkületű lennel mar elfelejtetted volna. De hat a szerelem ilyen. Kicsit mazochista hajlamú vagy:D
találj valami hobbit, ismerkedj új emberekkel és ne Beszélj a lánnyal. Szuntess meg vele minden kapcsolatot.
Hát ha azt nézzük, hogy úgyis egyszer élnünk, akkor azért ez a "kerüld el, soha többé ne beszélj vele" duma talán egy kicsit elhamarkodott. Nyilván te ismered, te tudod, milyen, mit szeretsz benne. Egy ember pedig, sokkal összetettebb dolog, mintsem, hogy ennyivel körül lehessen írni, hogy "drogos".
Mondjuk ezen a téren én valószínűleg toleránsabb vagyok, mint az átlag, mert én is kipróbáltam ezt azt és néha még mostanság is szoktam szívogatni. Persze, ha nagyon rá van kattanva, akkor tényleg nehéz helyzet, kérdés, hogy mit használ, milyen gyakran és hogy milyen ő maga.
És persze nyilván az sem kérdéses, hogy mennyit jelent ő számodra. Nehéz ezeket megítélni, de én bele tudom magam képzelni egy ilyesmi szituációba, ahol kitartanék a csaj mellett, vagy legalábbis adnék még magunknak egy esélyt. Te döntésed.
Nagyon sok mindenben hasonlítunk, csak abba nem értek egyet, hogy a cannabis rossz :)
Elmesélhetném én is az élettörténetemet, de félő, nincs egy óra hosszád végigolvasni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!