Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 4 év után smsben dobott. Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 év után smsben dobott. Nem tudom feldolgozni. Mit tehetnék? Felejtsem el?

Figyelt kérdés

Pár napja dobott a barátnőm 4 év együttlét után 200kmről smsben és arra hivatkozott, hogy nem találunk és hogy én nem ugy gondolkodom ahogyan ő... Szakításunk másnapján éjszaka látták egy pasival sétálni. :/ Azóta is próbáltam vele kibékülni írtam neki szerelmes sms-ket, üzeneteket..leírtam az érzelmeimet, de csak annyit tudott írni, hogy sajnálja és a pasinak semmi köze a szakításunkhoz. Nem tudom feldolgozni és elhinni, hogy vége és hogy igy lett vége.

Szeretném tudni, hogy ti a helyemben mit csináltok?!

2014. jún. 17. 17:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
örülj neki, szabad vagy :D
2014. jún. 17. 17:48
 2/16 anonim ***** válasza:
Seemit kidobtak ennyi már más keféli
2014. jún. 17. 17:48
 3/16 anonim válasza:
Kösd le magad valamivel, hogy ne gondolj rá annyiszor. Egy idő után már nem is fog hiányozni. Most még hihetetlenül fájhat, de pár hónap múlva jobb lesz, hidd el.
2014. jún. 17. 17:49
 4/16 anonim ***** válasza:

Mond neki hogy még egy utolsó találkozásra jöjjön el, utána békén hagyod örökre és öntsd ki előtte a szivedet, majd kérdezd meg tőle hogy ezt komolyan gondolta e vagy sem és hogy csak egy okot mondjon hogy miért hagyott el..

Mond neki, hogy mondja a szemedbe ,,nem szeretlek" (ebből ki fog derülni hogy szeret e még) 4 év után, egy pillanat alatt nem lehet csak úgy ki szeretni valakiből

2014. jún. 17. 17:53
 5/16 anonim ***** válasza:
Logj a haverokal! a nevetés gyógyír mindenre! hidd el amig egyedül vagy, csak jobban fog fájni, és ilyenkor jók a barátok ha vannak, akik megnevettetnek, semmiképre se maradj egyedül. mert csak roszabb lesz, persze elkerülhetetlen hogy most mindig legyél valakivel, mert amikor egyedül leszel folyton eszedbe fog jutni, én is kb 4 évig jártam barátnőmel, és mindig eszembe jut, de ő engem úgy hagyott el hogy még egy szót nem mondott nekem, de ettől még, remélem hogy semmi baja és hogy boldog!:)(még ha fáj is hogy nem velem az..)
2014. jún. 17. 17:53
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én visszaírtam volna, hogy: "Ok! :D"
2014. jún. 17. 17:55
 7/16 anonim ***** válasza:

lehet megcsalt?

a távolság az nem túl jó:(

hány éves vagy?

idővel elmúlik de nagyon nehéz lesz a mostani időszak

sportolj nagyon nagyon sokat nekem csak ez segít

2014. jún. 17. 17:58
 8/16 A kérdező kommentje:
24
2014. jún. 17. 18:03
 9/16 anonim ***** válasza:
Semmi köze hozzá??? Szerintem nem akart jobban összetörni.... Megvolt neki már és őt választotta helyetted. Kidobott ember. Milyen indokkal? Más kell neki. Olyan gyáva szánalmas, hogy sms-ben szakított.
2014. jún. 17. 18:09
 10/16 A kérdező kommentje:
Ez az amit nem tudok megemészteni, hogy smsben... :( Köszönöm a válaszokat.. Ti adnátok esélyt neki valaha az életben még, ha később megkeresne?
2014. jún. 17. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!