Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év után smsben dobott. Nem tudom feldolgozni. Mit tehetnék? Felejtsem el?
Pár napja dobott a barátnőm 4 év együttlét után 200kmről smsben és arra hivatkozott, hogy nem találunk és hogy én nem ugy gondolkodom ahogyan ő... Szakításunk másnapján éjszaka látták egy pasival sétálni. :/ Azóta is próbáltam vele kibékülni írtam neki szerelmes sms-ket, üzeneteket..leírtam az érzelmeimet, de csak annyit tudott írni, hogy sajnálja és a pasinak semmi köze a szakításunkhoz. Nem tudom feldolgozni és elhinni, hogy vége és hogy igy lett vége.
Szeretném tudni, hogy ti a helyemben mit csináltok?!
Mond neki hogy még egy utolsó találkozásra jöjjön el, utána békén hagyod örökre és öntsd ki előtte a szivedet, majd kérdezd meg tőle hogy ezt komolyan gondolta e vagy sem és hogy csak egy okot mondjon hogy miért hagyott el..
Mond neki, hogy mondja a szemedbe ,,nem szeretlek" (ebből ki fog derülni hogy szeret e még) 4 év után, egy pillanat alatt nem lehet csak úgy ki szeretni valakiből
lehet megcsalt?
a távolság az nem túl jó:(
hány éves vagy?
idővel elmúlik de nagyon nehéz lesz a mostani időszak
sportolj nagyon nagyon sokat nekem csak ez segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!