Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet azt a tényt feldolgozni hogy a pin. Mon kívül semmi érték nincs bennem?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, mint az már a kérdésemből is kiderült. Nem feküdtem le senkivel, szűz vagyok, de kb. egyenértékűnek érzem magam egy rossz riheronggyal akin már egy egész város átment. Úgy érzem semmi értékes nincs bennem amit a pasik kedvelhetnének. Eddig mindegyik àtvert és könnyedén otthagyott, vagy eleve csak lyukra játszott. Csak ezt az egyet làtják meg bennem, hogy nekem is pin.m van mint a többi nőnek, és más már nem is érdekli őket. Hogy dolgozzam fel ezt a lelki nyomort, hogy akkora egy értéktelen, haszontalan senkinek érzem magam, aki mást nem tudna nyújtani a szexen kívül a pasiknak?2014. jún. 2. 20:20
2/20 anonim válasza:
az élet nem csak ebből áll
attól hogy nem találtad még meg a szerelmet, még lehetsz értékes és boldog ember
3/20 anonim válasza:
Aranyom, arról csak te tehetsz, hogy csak olyan pasikkal állsz szóba akiket a lyukon kívül más nem érdekel.
4/20 ASOT válasza:
3-asnak igaza van!
Itt már benned is van hiba ha semmi mást nem látnak benned a pasik.
7/20 anonim válasza:
Ha nem tiszteled saját magadat, hogyan várod el, hogy mások is tiszteljenek? Az öntisztelet egyik alappillére az, hogy értékesnek véled magad, nem dobod oda magad könnyen akárkinek. Na most ha ezt már megoldottad, akkor lehet válogatni az értelmesebbek közül. Van egy mondás: "Ha qrvának áll valaki, ne csodálkozzon, ha bass.zák. :)
8/20 anonim válasza:
Csak a p!nád, a többi lyuk nem is érdekli őket?
Viccet félretéve, esetleg értelmes emberekkel is kezdhetnél ismerkedni, talán még a szemed színét is észrevennék.
9/20 A kérdező kommentje:
És ha hiába próbálok, egyszerűen nem tudok megváltozni gyökeresen?!
Lehet az a "megoldàs", az az én sorsom, hogy k.r va egyek?!
2014. jún. 2. 20:26
10/20 anonim válasza:
3-as írta le a legjobban.
Bármit írnék, a lényeg az, amit megfogalmazott.
Szar alakokkal futsz össze, ebben te vagy a ludas. Ezen változtass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!