Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ienkor mit lehett csinálni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ienkor mit lehett csinálni? Hogy lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés

A történet :Barátnömel éltem együtt.minden jol ment terhes lett .Terhesége kb 3 honapjátoll megváltozott nem takaritot nem fözöt ..vitatkozot vellem.Pedig én mindent megtetem hogy jo legyek.ugy érzem!.A dolgok csak egyre roszabbak lettek.

Ö haza költözöt az anyjához.nem sokall rá megtutam hogy visza ment az exéhez sött együt is élnek már!A gyerek az enyém biztos vagyok benne. meg hát ö is az apaságit hajtogatja hogy majd bizonyittja .Ienkor mitt lehet csinálni?kapcsolatot semien szinten sem tartjuk .agusztusban fog szülni.hogy menyek e a korházba be?Bemegyek azt ot a mostani embere én meg ot alázkodjak had lásam a gyerekem.vagy mit tegyek. roszabb esetben még látni sem engedné.Gondoltam arra ha megkérem a gyámügyet.eljönének. vellem. hogy láthasam mikor megszületik. segitenének eben nem tudom!.tanácstalan vagyok!!És nagyon fály bánt a dolog.Mi lesz igy hogy lesz.Ti micsinálnátok .hogyan tovább?

2014. máj. 25. 09:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el, hogy van felnőtt ember, akinek ennyire rossz a helyesírása... Ez túl átlátszó kamu, kérdező.
2014. máj. 25. 10:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Ilenkor semmit :D a barátnödel :D
2014. máj. 25. 10:02
 3/8 anonim ***** válasza:
kamu hát. Aki rossz helyesíró, annak is van rendszer a hibáiban, aki meg szórakozik, az hol jól, hol rosszul alkalmazza helyesírási szabályokat.
2014. máj. 25. 10:04
 4/8 A kérdező kommentje:
hihetetlen a dolog de nem kamu..sajnos bár az lenne
2014. máj. 25. 10:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Nocsak, kérdező, 8 perc alatt megtanultál írni és fogalmazni? :D Ez nem jött be, jöhet a következő kamukérdés :)
2014. máj. 25. 10:05
 6/8 anonim ***** válasza:
a problémás szavak (együtt, hajtogatja, alázkodjak) hibátlanok....
2014. máj. 25. 10:06
 7/8 A kérdező kommentje:

Baba Jennyfer Jenna

de Attila szerinted Én töled akarok valamit?? pff most full komolyan veszekedés nélkül nekem van más aki szeret el fogadott igy a gyerekkel eggyütt nem te veszed a pelenkát apuka létedre hanem a mostani barátom gondolkodj kicsit oké?? nekem te nem kellenél semmi pénzért...

le irtad magad elöttem neked is van hirneved azt hiszed nincs?? apuka vagy kam. azt azt sem tudod mennyi idös a gyereked ásd már el magad!!!..Utoljára ezt irtta

2014. máj. 25. 10:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Biztos tiéd a pulya?:D
2014. máj. 25. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!