Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet azt a tényt feldolg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet azt a tényt feldolgozni hogy a pin. Mon kívül semmi érték nincs bennem?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, mint az már a kérdésemből is kiderült. Nem feküdtem le senkivel, szűz vagyok, de kb. egyenértékűnek érzem magam egy rossz riheronggyal akin már egy egész város átment. Úgy érzem semmi értékes nincs bennem amit a pasik kedvelhetnének. Eddig mindegyik àtvert és könnyedén otthagyott, vagy eleve csak lyukra játszott. Csak ezt az egyet làtják meg bennem, hogy nekem is pin.m van mint a többi nőnek, és más már nem is érdekli őket. Hogy dolgozzam fel ezt a lelki nyomort, hogy akkora egy értéktelen, haszontalan senkinek érzem magam, aki mást nem tudna nyújtani a szexen kívül a pasiknak?
2014. jún. 2. 20:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hármas válaszoló elmondta a lényeget.
2014. jún. 2. 20:28
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Az a helyzet hogy annyiszor àtvertek már, és olyan mèly sebeket hagytak, hogy képtelen vagyok valamire is tartani magam, és màr nem hiszek abban a "csodában", hogy egy pasi valaha is komolyan vesz.
2014. jún. 2. 20:36
 13/20 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2014. jún. 2. 20:38
 14/20 ASOT ***** válasza:
Nézd a jó oldalát, nem úgy hagytak ott, hogy mind megdugott volna.
2014. jún. 2. 20:38
 15/20 anonim ***** válasza:
csak azt ne mond h 15 körül
2014. jún. 2. 20:43
 16/20 Fish1 ***** válasza:

Mivel abszolút nem becsülöd magad, nyilvánvaló, hogy ezen kellene változtatnod. Egész addig, amíg te nem teszed, más se fog becsülni.

Az, hogy "próbálsz és nem tudsz" változni, azt jelenti, hogy nem akarod eléggé. Ez nem 3perces dolog lesz, hanem sokkal hosszabb folyamat, amiért minden nap tenned kell.

A "csodát" ne kívülről várd, hanem magadban keresd.

2014. jún. 2. 20:52
 17/20 anonim ***** válasza:
És képzeld azt, hogy 30 év múlva már ennyid sem lesz. Az lesz majd valami.
2014. jún. 2. 20:58
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom hol, és hogyan ismerkedsz, de ha esetleg csak szórakozóhelyen, vagy úgy hogy leginkább a testi adottságaidat hangsúlyozod, akkor nekem is azt kell mondanom, hogy ne csodálkozz.

Kezdj el másfele is nézelődni, biztosan van valami ami érdekel, keress hasonló érdeklődésű embereket, és máris van valami ami összeköt velük. Ezeknek nem is kell feltétlenül fiúnak lennie, hiszen ha pl szeretsz biciklizni, keresel egy hasonló lányt, akkor elmehettek együtt ilyen társaságokba, és tekerhettek csapatostul.

A másik meg, nem tudom hány éves vagy, meg milyen az emberismereted, de szerintem elég gyorsa ki lehet szűrni, hogy melyik fiúval mire számíthatsz. És amég ez nem tiszta, addig soha semmibe se szabad magad beleélni, mert akkor könnyen koppanhatsz.

És ne légy ilyen elkeseredett, legyél vidámabb, van akinek csak huszonévesen jön meg a szerelem, az se késő :)

2014. jún. 2. 21:01
 19/20 anonim ***** válasza:

Az önbizalmad és az öbecsülésed nagyon kicsi, ha ezt irod!

Biztos, hogy van benned valami érték, de ezt még te sem fedezted fel magadban. Ez szomorú. Szomorú, ahogy vélekedsz magadról... Tessék a hozzálláson változtatni, és megtalálni a pozitivat a hétköznapokban, egy egyszerü személyben (benned is!).

Biztos tinifiúk próbálkoztak, azért érzed ezt.

Bizos hogy tudsz valamit, ami értékelhetővé tesz: kedves vagy, szereted az állatokat, tehetséges vagy. :)

2014. jún. 2. 21:23
 20/20 anonim ***** válasza:
Úgy is át fogsz siklani a kommentemen, de ha akarsz valakivel beszélni aki nem így néz rád írj nyugodtan. Nem ismerkedésből, csak megmutatnám neked mennyire peches vagy.
2014. jún. 2. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!