Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet azt a tényt feldolgozni hogy a pin. Mon kívül semmi érték nincs bennem?
Mivel abszolút nem becsülöd magad, nyilvánvaló, hogy ezen kellene változtatnod. Egész addig, amíg te nem teszed, más se fog becsülni.
Az, hogy "próbálsz és nem tudsz" változni, azt jelenti, hogy nem akarod eléggé. Ez nem 3perces dolog lesz, hanem sokkal hosszabb folyamat, amiért minden nap tenned kell.
A "csodát" ne kívülről várd, hanem magadban keresd.
Nem tudom hol, és hogyan ismerkedsz, de ha esetleg csak szórakozóhelyen, vagy úgy hogy leginkább a testi adottságaidat hangsúlyozod, akkor nekem is azt kell mondanom, hogy ne csodálkozz.
Kezdj el másfele is nézelődni, biztosan van valami ami érdekel, keress hasonló érdeklődésű embereket, és máris van valami ami összeköt velük. Ezeknek nem is kell feltétlenül fiúnak lennie, hiszen ha pl szeretsz biciklizni, keresel egy hasonló lányt, akkor elmehettek együtt ilyen társaságokba, és tekerhettek csapatostul.
A másik meg, nem tudom hány éves vagy, meg milyen az emberismereted, de szerintem elég gyorsa ki lehet szűrni, hogy melyik fiúval mire számíthatsz. És amég ez nem tiszta, addig soha semmibe se szabad magad beleélni, mert akkor könnyen koppanhatsz.
És ne légy ilyen elkeseredett, legyél vidámabb, van akinek csak huszonévesen jön meg a szerelem, az se késő :)
Az önbizalmad és az öbecsülésed nagyon kicsi, ha ezt irod!
Biztos, hogy van benned valami érték, de ezt még te sem fedezted fel magadban. Ez szomorú. Szomorú, ahogy vélekedsz magadról... Tessék a hozzálláson változtatni, és megtalálni a pozitivat a hétköznapokban, egy egyszerü személyben (benned is!).
Biztos tinifiúk próbálkoztak, azért érzed ezt.
Bizos hogy tudsz valamit, ami értékelhetővé tesz: kedves vagy, szereted az állatokat, tehetséges vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!