Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 4 év után smsben dobott. Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 év után smsben dobott. Nem tudom feldolgozni. Mit tehetnék? Felejtsem el?

Figyelt kérdés

Pár napja dobott a barátnőm 4 év együttlét után 200kmről smsben és arra hivatkozott, hogy nem találunk és hogy én nem ugy gondolkodom ahogyan ő... Szakításunk másnapján éjszaka látták egy pasival sétálni. :/ Azóta is próbáltam vele kibékülni írtam neki szerelmes sms-ket, üzeneteket..leírtam az érzelmeimet, de csak annyit tudott írni, hogy sajnálja és a pasinak semmi köze a szakításunkhoz. Nem tudom feldolgozni és elhinni, hogy vége és hogy igy lett vége.

Szeretném tudni, hogy ti a helyemben mit csináltok?!

2014. jún. 17. 17:47
1 2
 11/16 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy nem. Az ilyen emberek gyávák, és gusztustalanok.
2014. jún. 17. 18:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Reménykedni mindig lehet hogy megkeress, de az lenne a legjobb, hogy neked is legyen majd valakid. Aki boldogá tesz, nem elhagyj, igazából, mindig szoktak adni esélyt, de legötbb esetbe, megint ott hagyja.
2014. jún. 17. 18:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Nehéz lesz, nagyon. De gondolj arra, hogy jobb így, mintha később derült volna ki, hogy milyen ember.Tulajdonképpen adott neked egy esélyt, hogy rátalálj arra, aki tényleg megbecsül téged. Fiatal vagy, időben vagy. Add ki magadból a dühödet, sportolj valamit, légy vidám emberekkel, bulizz sokat, kösd le magad, tanulj, dolgozz, lépj ki a komfortzónádból, csinálj olyanokat amiket eddig nem mertél vagy nem lehetett kapcsolatban. Most a magad ura vagy, idővel csak jobb lesz, hidd el.
2014. jún. 17. 18:16
 14/16 anonim ***** válasza:

sms-ben dobott 4 év után? Normális? Mármint te?

Elfelejteni, csajozni, bulizni.... hagyni kell mindenképp....

sose jön vissza

2014. jún. 17. 20:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Először is, a másik pasit választotta helyetted.

Ha vissza akarna menni hozzád, csak azért tenné, mert a másik pasi megunta. Nem tudom te hogy vagy vele, de Nekem nem lenne gusztusom ezek után visszafogadni....

Smsben szakított: vedd úgy, hogy nem kellett azért utazásra költened, hogy kidobjanak. - Ő nem akart ezért költeni valószínűleg.

Ne keresd, ne hívd, ne válaszolj ha keresne esetleg. Csajozz, légy boldog és felejtsd el. Ez igazán piszkálni fogja a csőrét...

2014. jún. 17. 20:22
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat! :)
2014. jún. 17. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!