Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyanakodnom kellene, vagy ne vigyem tulzasba?
Figyelt kérdés
az a helyzet, h a barátommal 2 éve vagyunk együtt. veszekszünk, meg minden, de a végén mindig kibékülünk. vmelyik nap is, egy régi dolog miatt összevesztünk, de aztán kibékültünk. tegnap irt, h ma menjünk el pizzázni. mondtam jó, mikor? erre irta, h majd még ir, mert el kell mennie az egyik munkatársához, h feltegyen egy játékot. mondtam jó, én is megyek vele, de azt már nem akarta. nem kell neki babysitter, meg h mit ellenőrizgetem. csináljam meg azt, h felhivom, és megkérem, h adja ide a munkatársát, h meggyőződjek róla, h pasi, vagy ez már durva? amugy anyukam szerint nem az a tipus, aki megcsalna, mert h ő azt már látta volna, és szólt volna. mit tegyek? 19, l2010. jan. 6. 11:13
21/30 A kérdező kommentje:
hat ja, lehet, h más már nem birná. de h tudnék változtatni? legyen még több szex? vagy mi kell a férfiaknak?
2010. jan. 6. 12:21
22/30 anonim válasza:
Jah most már azt is megkockáztatom hogy egy hisztis kis p...a vagy,te beleolvasol a telójába neki meg semmi köze a tiedhez bazz.......
23/30 A kérdező kommentje:
utolsó, ne itt éld ki az indulataidat. kösz.
2010. jan. 6. 12:39
24/30 anonim válasza:
Uccsó kérdésedre leirom tagoltam:
B I Z A L O M
25/30 anonim válasza:
Nem élem ki ,de veled egy légtérbe sem szeretnék lenni!
Önző vagy és csak a magad igazát hajtod:D
26/30 anonim válasza:
Érdekes hogy egyszer sem írtad hogy szereted. Azt viszont annál többször hogy mást kellene keresni, meg hogy hol találnál másik pasit. Nem a barátoddal van baj szeritnem, hanem veled. Csak azért vagy vele mert nincs jobb ezek szerint. És betegesen féltékeny vagy. Ezzel az összes kapcsolatod megölöd majd, ha nem változtatsz. Ha így üldözöl egy pasit és féltékenykedsz, akkor azért fog megcsalni hogy legyen már igazd neked is. Az meg a másik, hogy minden ismerősöd azt mondja hogy nem megcsalós fajta, pedig neked kellene legjobban ismerned őt, és te nem bízol benne. Fura vagy. És pláne mi van ha lány a munkatársa és tényleg játékot raknak fel, csak utálja hogy utána koslatsz. Akkor rögtön elkönyvelnéd hogy megcsal? Vigyázz, a zöld szörny megesz!
27/30 A kérdező kommentje:
nem lany a munkatarsa. mert vmi full of duty - kell felrakni, azt meg sztem nem lanynak rakja fel. az unokatesom meg beszélt is már vmi kompi ügyben azzal a pasival, és tenyleg pasi. szeretem, ha nem ugy lenne, nem lennék féltékeny.
2010. jan. 6. 12:57
28/30 anonim válasza:
ásd el magad jó mélyen te szerencsétlen.jó nagy birka egy palid van h még 2 év után is tűr.mi az h te számonkéred meg követeled a telóját te meg nem adod neki oda mert esetleg olyat talál banna amit nem kéne???kinek képzeled magadat te szar???ezért fog megcsalni mert te belehajszolod.azt után ameg csak lesel,meg őt hibáztatod.neked soha nem lesz egy normális kapcsolatod,mert te senkiben nem fogsz soha megbízni,és mindenkit el fogsz magad mellől üldözni.
29/30 A kérdező kommentje:
utolsó, vegyél vissza. nem muszáj irni olyan embereknek, akik nem rendelkeznek megfelelő iq-val.
2010. jan. 6. 14:04
30/30 A kérdező kommentje:
na, végül nem megy. elég hihető volt, amit mondott, meg ahogy mondta.
2010. jan. 6. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!