Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyanakodnom kellene, vagy ne vigyem tulzasba?
Felejtsd el. Úgy szórakozik veled ahogy kedve tartja. Ha békülni akarna és szerette volna már rendezni a helyzetet, akkor már megtette volna és azon lenne ,hogy rendezőjenek a dolgok.
Nagyon jól ismerem az ilyen férfiakat, kaptam belőlük ízelítőt...soha többé ,köszönöm szépen...
21/L
Te beteg vagy.. mit kell ellenőrizni? Ha félre akar menni, úgyis megteszi, minek bosszantod magad? És miért nem hagysz neki szabad teret? Nem a tulajdonod,hogy csak úgy ellenőrizgetheted...
Ha mégis felhívod a munkatársat, saját magadat fogod beégetni.
Az első 21 évesen rohadtul ismerheti a férfiakat :D:D:D
Nem értem, ha azt mondta, majd ír, mit kell erőszakoskodni?? Ha pl. azt írta volna, 6-kor találkozzatok, meg se tudtad volna, hogy ő mondjuk 4-kor játékot tett fel..
El fogod üldözni magad mellől,ugye tudod?
10 éve vagyok a párommal ,de meg sem fordul a fejében hogy hívogasson,vagy nyomozzon utánam. ELSŐ A BIZALOM! Ez nálunk a legfontosabb szabály, mert ha meg akarnánk egymást csalni bármikor megtehetnénk.A féltékenységed megöli a kapcsolatotokat!Még egy szabály : Élni és élni hagyni!
Ő is elmegy néha havernőzni és én is haverozni,na és akkor mi van? Soha nem égetném magam hogy utána telefonálok!
Írtad a szex megy rendesen ,akkor mi a xart féltékenykedsz, vagy menj orvoshoz(dilidokihoz)!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!