Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyanakodnom kellene, vagy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyanakodnom kellene, vagy ne vigyem tulzasba?

Figyelt kérdés
az a helyzet, h a barátommal 2 éve vagyunk együtt. veszekszünk, meg minden, de a végén mindig kibékülünk. vmelyik nap is, egy régi dolog miatt összevesztünk, de aztán kibékültünk. tegnap irt, h ma menjünk el pizzázni. mondtam jó, mikor? erre irta, h majd még ir, mert el kell mennie az egyik munkatársához, h feltegyen egy játékot. mondtam jó, én is megyek vele, de azt már nem akarta. nem kell neki babysitter, meg h mit ellenőrizgetem. csináljam meg azt, h felhivom, és megkérem, h adja ide a munkatársát, h meggyőződjek róla, h pasi, vagy ez már durva? amugy anyukam szerint nem az a tipus, aki megcsalna, mert h ő azt már látta volna, és szólt volna. mit tegyek? 19, l
2010. jan. 6. 11:13
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
11%

Felejtsd el. Úgy szórakozik veled ahogy kedve tartja. Ha békülni akarna és szerette volna már rendezni a helyzetet, akkor már megtette volna és azon lenne ,hogy rendezőjenek a dolgok.

Nagyon jól ismerem az ilyen férfiakat, kaptam belőlük ízelítőt...soha többé ,köszönöm szépen...

21/L

2010. jan. 6. 11:19
 2/30 A kérdező kommentje:
de kibékültünk, aztán megint semmi gond nem volt.
2010. jan. 6. 11:19
 3/30 A kérdező kommentje:
ja, hát igen. azon lenne, de igy kicsit nehéz, mert nem tudok mindent leirni róla. pl. h sok mindent megtesz értem, nincs kocsija, és biciklivel jár hozzám a legnagyobb hóban is.
2010. jan. 6. 11:20
 4/30 A kérdező kommentje:
vagy irjak neki, h akkor hagyjuk, és meglatjuk, h mit ir?
2010. jan. 6. 11:20
 5/30 anonim ***** válasza:

Te beteg vagy.. mit kell ellenőrizni? Ha félre akar menni, úgyis megteszi, minek bosszantod magad? És miért nem hagysz neki szabad teret? Nem a tulajdonod,hogy csak úgy ellenőrizgetheted...

Ha mégis felhívod a munkatársat, saját magadat fogod beégetni.

2010. jan. 6. 11:21
 6/30 A kérdező kommentje:
hat igen, tudom. de rettegek, h megcsal. és ahogy vmi más dolga van, én már riadót fújok. :S
2010. jan. 6. 11:21
 7/30 anonim ***** válasza:

Az első 21 évesen rohadtul ismerheti a férfiakat :D:D:D

Nem értem, ha azt mondta, majd ír, mit kell erőszakoskodni?? Ha pl. azt írta volna, 6-kor találkozzatok, meg se tudtad volna, hogy ő mondjuk 4-kor játékot tett fel..

El fogod üldözni magad mellől,ugye tudod?

2010. jan. 6. 11:23
 8/30 A kérdező kommentje:
de tudom, h milyenek a pasik.. mit csinaljak?? nem akarom, h megcsaljon. vagy amikor talalkozunk, nézzek bele a telefonjába? vagy milyen jeleket figyeljek? szex van elég, gumi nélkül, ugyh arra se panaszkodhat. akkor mi a gond??
2010. jan. 6. 11:24
 9/30 anonim ***** válasza:
Azt felejtsd el hogy felhívod és hogy adja oda a munkatársának a telefont...Max nézz bele a telefonjába bár sztem ha lenne valakije nem lenne olyan hülye hogy benne hagyja a telefonjába.Ülj le és beszélj vele!
2010. jan. 6. 11:35
 10/30 anonim ***** válasza:

10 éve vagyok a párommal ,de meg sem fordul a fejében hogy hívogasson,vagy nyomozzon utánam. ELSŐ A BIZALOM! Ez nálunk a legfontosabb szabály, mert ha meg akarnánk egymást csalni bármikor megtehetnénk.A féltékenységed megöli a kapcsolatotokat!Még egy szabály : Élni és élni hagyni!

Ő is elmegy néha havernőzni és én is haverozni,na és akkor mi van? Soha nem égetném magam hogy utána telefonálok!

Írtad a szex megy rendesen ,akkor mi a xart féltékenykedsz, vagy menj orvoshoz(dilidokihoz)!!!

2010. jan. 6. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!