Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyanakodnom kellene, vagy ne vigyem tulzasba?
Figyelt kérdés
az a helyzet, h a barátommal 2 éve vagyunk együtt. veszekszünk, meg minden, de a végén mindig kibékülünk. vmelyik nap is, egy régi dolog miatt összevesztünk, de aztán kibékültünk. tegnap irt, h ma menjünk el pizzázni. mondtam jó, mikor? erre irta, h majd még ir, mert el kell mennie az egyik munkatársához, h feltegyen egy játékot. mondtam jó, én is megyek vele, de azt már nem akarta. nem kell neki babysitter, meg h mit ellenőrizgetem. csináljam meg azt, h felhivom, és megkérem, h adja ide a munkatársát, h meggyőződjek róla, h pasi, vagy ez már durva? amugy anyukam szerint nem az a tipus, aki megcsalna, mert h ő azt már látta volna, és szólt volna. mit tegyek? 19, l
ami a dilidokit illeti, voltam már pszichológusnál, de most szünet van, és nem tudok járni. a legkönnyebb azt mondani, h menj orvoshoz, mert hulye vagy, de abba bele se gondol senki, h ez milyen rossz érzés. de akkor nem mondta volna, vagy igen? vagy mit csinaljak? nem vok nyugodt, amig meg nem bizonyosodok arrol, h hol van.
2010. jan. 6. 11:42
12/30 A kérdező kommentje:
meg az is a gond, h tegnap irta, h sok szempontból nem értjük megy egymast. erre irtam, h akkor minek van velem? a valasz az volt, h azért, mert szeret. na, most, ha vki szerelmes, akkor nem csal, nem? fu, soha többet nem kell komoly kapcs., ha ez nem jön össze. és utána meg mondta, h csak akkor nem akar velem jarni, amikor hisztizek.
2010. jan. 6. 11:45
13/30 anonim válasza:
Nem veszed észre hogy hülyeséget csinálsz? Ha egyszer elmész vele valahova ahova ő megy és nem vág át te akkor is kételkedni fogsz és mindenhova követni akarod!!! Nem zavar ez téged hogy semmi bizalmat nem adsz neki????Én biztos hogy kirúgnálak ezért -de csak ezért!!Nyugodtam kijelentem hogy beteg vagy!
2010. jan. 6. 11:55
14/30 A kérdező kommentje:
utolsó, én csak kérdeztem vmit. ha csak azt tudod irni, h beteg vagy, akkor inkabb ne is irj. kivanom neked, h egyszer legyél nagyon szerelmes, és féltékeny mindenkire. akkor majd megkérdezlek.
2010. jan. 6. 11:57
15/30 anonim válasza:
Érthető amit mondott. Szerintem egyáltalán nem tudod milyenek a férfiak. Tudnak szeretni és odaadóak is lenni. Hiába a veszekedések attól még nem az jár a fejükben hogy hagyjuk ott a másikat és keressünk újat. Vannak ilyen férfiak persze de szerintem a te esetedben pont nem ez a helyzet csak féltékeny típus vagy.
Próbálj meg lenyugodni és kicsit bízni a másikban. Így talán a veszekedések száma is csökken. Hagyj neki teret mert ha ellenőrizgeted akkor csak rosszabb lesz.
Úgy is kiderül ha lesz valakije. Max a végén elhagy. Na és? Tanultál valamit amit a következő kapcsolataidban kamatoztathatsz. Pl hogy a bizalom az első. Csak gondolj bele milyen lenne ha a fiúd gyanúsítgatna állandóan azzal hogy megcsalod őt.
Lehet hogy megcsal de lehet hogy nem. Ez nyitott kérdés mert nem ismerem a barátod. Azonban 19 éves vagy és előtted az élet. Nehogy az első csalódás után a singliségbe menekülj vagy feladd a tartós kapcsolatokat.
Azonban még korai a csalódásról beszélnem szerintem.
2010. jan. 6. 12:02
16/30 A kérdező kommentje:
de nem tudom, hol találok majd másik pasit.. lehet, h másik városba kellene mennem. habár októbertől egyetem, talán ott lesz vki. váltani kellene, vki ujjal kezdeni, aki még tabula rasa. ja, megpróbálok bizni benne, de nem megy. pedig mindenki, aki ismeri, azt mondja, h nem tenne olyat.
2010. jan. 6. 12:03
17/30 anonim válasza:
Fontos, hogy érezze, hogy bizol benne. Ha belül nem is bizol benne, éreztesd vele hogy igen! Ha nyomozol, sose tudjon róla! inkább sunyiban nézz bele a telefonjába, de sose érezze hogy nem bizol! aminek meg ki kell derülnie az úgyis kiderül! gondold végig, ha nekiszegezed a kérdést, ő sose vallaná be... és igy tényleg csak elüldözöd.. úgy meg nagyobb az esélye, hogy nem csal meg, ha "normális" vagy vele
2010. jan. 6. 12:07
18/30 A kérdező kommentje:
a telefonját ide szokta adni, minden gond nelkul. de idegesiti, h ennyire nem bizok benne. neha ő is elkéri az enyémet, de én nem adom oda. mert van pár sms fiuhaveroktol, amit esetleg félreértene, akkor meg én lennék a sz.r. ilyenkor meg mondom, h lehet, h csak a gyanut akarja terelni azzal, h ő is bele akar nézni az én telefonomba, erre meg az a válasz, h azért csinálta, h tudjam, h mennyire sz.r érzés.
2010. jan. 6. 12:11
19/30 anonim válasza:
Hát ez az. Akkor szedd össze magad és bízz benne. Ennyit kellene csak tenned. Ha magadon nem változtatsz akkor mással se lesz jobb hidd el. Itt benned is van hiba.
Nem az én dolgom csak kicsit rossz nézni hogy szinte csaponganak az érzelmeid hol ide hol oda. Próbálj meg kicsit uralkodni magadon és végig gondolni (nyugodtan!) hogy mit érzel és milyen gondolatok kavarognak benned és rendet rakni. Sokkal könnyebb lesz mikor az a rumli renddé alakul.
Pl mikor érzed hogy jön például egy "hisztis" rohamod akkor gondolj arra hogy "tényleg ilyen vagyok?" vagy arra hogy "tényleg hisztizni és veszekedni szeretnék?" és szerintem a válasz általában nem lesz. Ez vissza tartó erő lehet.
Innentől a te kezedben van a döntés hogy vele maradsz vagy nem. Én azt mondom hogy nem csal meg és szeret téged. A lényeg hogy figyelj oda magadra.
2010. jan. 6. 12:11
20/30 anonim válasza:
Az is érdekes hogy te megköveteled hogy oda adja a telefonját de te már nem adod oda. Sőt ezt is elterelésnek hiszed. Tényleg változtatni kell a hozzá állásodon mert semmi bizalom nincs benned. Szerintem más férfi nem bírná ezt a bizalmatlanságot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!