Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel már 4x jártunk és most is szeretnénk, csak nem tudom eldönteni h járjak-e vele. Szeretem meg minden de 5-jére járnánk. A lány gyönyörű 10 ből 11 es.
2010. jan. 5. 22:50
 1/5 aftersex ***** válasza:
miért nem jött össze 4 alkalommal? ha becsapott 1x sose bízz meg benne többször. ha ezt megfogadod sok szívfájdalomtól kíméled meg magad f/16
2010. jan. 5. 22:51
 2/5 A kérdező kommentje:
nem csapott be, én voltam a hülye. de akkorse tudom, azt nen zudom hogy 5-jére is belevágjak-e
2010. jan. 5. 22:57
 3/5 anonim ***** válasza:
És most mit vársz tőlünk, hogy mi döntsük el teljesen kívülállóként? Semmit nem tudunk, csak hogy jó csaj, meg már 4-szer jártatok. Ennél bővebben? Elég nagy fiú vagy már ahhoz, hogy magad mérlegeld. Ne azon legyen a hangsúly, hogy már 4-szer jártatok, hanem hogy akkor mi volt a probléma, mert ha olyan dolog, ami esélyes, hogy megint felmerül, akkor felesleges. Ha meg olyan dolgok voltak, melyek azóta rendeződtek, vagy mostmár máshogy látod, akkor meg lehet próbálni még egyszer. De ezt NEKED kell tudnod, érezned.
2010. jan. 5. 23:01
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem meg er egy probat, hajra
2010. jan. 5. 23:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Ülj le és gondold végig,hogy mit hibáztatok,amiért 4-szer vége lett a dolognak.Lehet,hogy ugyanazt a hibát ismételgetitek,de lehet ez 4 különböző ok is.Ezeket próbáld meg megtalálni és arra törekedni,hogy kijavítsátok.Ha történik változás,akkor van esély arra,hogy most működni fog.Természetesen itt senki sem jövőbelátó,így garanciát ne várj!Azon kívül,hogy gyönyörű mi fogott meg még benne? Ugyanis a testi vonzalomra kár kapcsolatot építeni,az kevés hosszú távon.A belsőnek is stimmelnie kell.
2010. jan. 5. 23:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!