Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sírtál legutóbb a párod miatt? Mit tett?
Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 22:13
11/24 anonim válasza:
Úgy éreztem, ő nem szerelmes csak én...
13/24 anonim válasza:
1 év 1 hónap után időt kért!Nem csak h sirtam...öngyilkos akartam lenni két napi aztán rájöttem nekem már nem kelll mert ilyen volt
14/24 anonim válasza:
Öngyilkossággal fenyegetőzött...
15/24 anonim válasza:
tegnap 22:19 vagyok
akkor azthiszem elkezdek örülni,hogy én párom miatt max azért "kell" hogy sirjak,mert nagynéha nem tudja kezelni hogy hisztis vagyok
16/24 anonim válasza:
22:32-es vagyok, és a 22:33-asnak üzenném, hogy igen sajnos lány az illető. Az én fejemben is megfordult már az öngyilkosság, de tudom hogy nem szabad így itthagynom a szüleimet 20/F
17/24 anonim válasza:
Én a volt párom miatt sírtam...szakítottunk és fél év után újra hallottam a hangját telefonban :'(
18/24 anonim válasza:
Már elég rég, amikor rájöttem, hogy azzal a lánnyal dumált hosszú időn keresztül, akivel kölcsönösen utáljuk egymást. Elég érdekeseket írt neki(msn), és engem addig letiltott amíg ők beszélgettek hogy ne írjak rá. De akkor nagyon berágtam, szakítani akartam, de küzdött értem és visszafogadtam.:)
19/24 anonim válasza:
Mert haza kellett mennie:( 10 perccel később felhívtam XD
20/24 kateamstrong válasza:
2 hónapja mikor rájöttem, h ő már nem az a fiú akibe beleszerettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!