Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sírtál legutóbb a párod miatt? Mit tett?
Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 22:13
1/24 anonim válasza:
Semmit. Megromlott közöttünk a kapcsolat.
3/24 A kérdező kommentje:
megromlott kapcsolat miatt sírtál?
2010. jan. 5. 22:16
4/24 anonim válasza:
Pitiáner dolognak tűnhet, de kitörölte a kommentjeim a képei alól egy közösségi oldalon. Nem akármilyenek voltak. Szívből jövő, őszinte sorok.
5/24 anonim válasza:
Azzal ijesztett meg hogy azt mondta hogy jövöhéten indulok külföldre dolgozni nagyon sirtam
6/24 anonim válasza:
szilveszter előtt pár nappal
szar napom volt,délután jött hozzám,neki poénkodos kedve volt,igy sértegetésnek vettem,amit máskor hülyéskedésnek...estére kiakasztott,sirva fakadtam...de utána másnap délelőttig ölelgetett,hogy ne haragudjak már,nem mindig veszi észre,hogy mikor nem alkalmas a hülyesége...tegnapig folyamatosan nálam aludt,tul komoylan vette a kiborulásom...bár ha aza következménye,hogy utána 2 hétig mindig velem van,akkor nem sajnálom a könnyeimet:D
7/24 anonim válasza:
mert beteg lett.40 fokos láza volt,nem tudott beszélni,hányt is.és én nem tudtam segíteni rajta...iszonyat volt nézni hogy szenved.és nem panaszkodott,csak láttam rajta és így még rosszabb volt.és betegen kellett dolgoznia menni.mert ha nem megy kirúgják és tudja hogy akkor nagy kakiban lennénk..nekem meg nincs munkám,ő meg így is megy,hogy nekem legyen kajám,meg esküvőnk.most is sírok ez miatt....
8/24 anonim válasza:
Elment tőlem, az -addigi- legjobb barátommal
9/24 anonim válasza:
Azért mert úgy akar szakítani velem, hogy még meg se mondja, és még egy rohadt sms-t se bír küldeni
nemhogy szemtől szembe megmondja !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!