Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapest Pride?

Figyelt kérdés
A baratnom eleg liberalis felfogasu, es azt szeretne ha elmennenk a melegfelvonulasra. En viszont viszolygok ettol a provokativ, magamutato rendezvenytol. Nincs bajom a melegekkel csak nem kene raeroltetni az elfogadast az emberekre, vannak kesz, nem kell ezt reklamozni otthon csinaljak. De mindegy. Megmondtam neki ezt, erre kiakadt...nagyon szeretem, de erre nem vagyok kepes. Hogy lehetne rendezni a konfliktust?

2014. jún. 30. 14:58
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

20:

Igen, a normálist úgy értettem, hogy férfi és nő között, nem pedig mit tudom mik között, miket találnak ki az OPNI-szökevények.

2014. júl. 17. 17:08
 22/23 anonim ***** válasza:

A melegek mégis jobb szülők.

Ugye a heteróknál sokszor besikerül csak a gyerek,aztán akkor is megszületik,ha nincs rá pénz.

2014. júl. 17. 17:10
 23/23 anonim ***** válasza:

22:

Te mi szarról beszélsz? :D

Igen volt egy b*zi pár, akiket a tv régebben b*zi mintaszülőkként mutogatott, aztán pár éve kiderült, hogy az örökbefogaadott szegény gyereket évekig molesztálták. Sose jutunk el oda, hogy ilyen beteg állatoknak gyereket adjunk örökbe.

2014. júl. 17. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!