Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapest Pride?
"Nem kéne ráerőltetni az elfogadást az emberekre", "nem kell ezt reklamozni otthon csinaljak" - hát barátom, elég gáz a gondolkodásod.
Van egy olyan, hogy gyülekezési jog, ami alkotmányos alapjog. Tehát a melegek is vonulhatnak, küzdhetnek a jogaikért, amíg ezzel mások törvényes jogait nem sértik.
A melegeknek itt joguk van élni és boldognak lenni, NEM CSAK A NÉGY FAL KÖZÖTT. Mit szólnál hozzá, hogy ha a Neked mondaná valaki, hogy csak a négy fal között lehetsz a pároddal?
Borzasztóan hiányzik Magyarországon az alapfokú oktatásból ez a tétel.
Nem kell a devianciát reklámozni!
Nekem meg ahhoz van jogom, hogy visszakövetelem magamnak a MELEG szót! Ha azt mondom, hogy meleg reggelre ébrednet, akkor az ne azt jelentse, hogy felhúztam a redőnyt és terri blek mosolygott be az ablakon a szodomita, Tajgetosz-pozitív haverjaival.
Ezek nem melegek, hanem B*ZIK!
Utolsó!
Te látens meleg vagy?
Nekem nagyon úgy tűnik.
Képzeld vannak emberi jogok,amik mindenkit megilletnek.
Az alaptörvény meg egy vicc,úgy változtatják ahogy nekik tetszik.
Amúgy kérdező,a lány helyében nem járnék veled.
Eleve totál ellentétes a világszemléleted.
Én nem járnék egy konzervatív emberrel,ha én szabad szellemű vagyok.
Amúgy meg nem kell elmenned vele sehová,keress egy konzervatív barátnőt és csináljatok mindent a 4 fal között.De vigyázz nehogy vki meglássa a szomszédból,hogy esetleg megöleled a partnered,a redőnyt,sötétítőt mindenképpen húzzátok be előtte.!!
17:
amire te gondolsz az nem "meleg", hanem B*ZI!
És nem, akármennyire is szeretnéd, nem vagyok az, ezért ne is írj privit, nem érdekelnek a szodomiták megkeresései.
Az meg külön kabarés, hogy miylen sajátos jelentést nyilvánítasz a konzervatív szónak :D. Te is több f***t fogtál a kezedbe, mint könyvet, az biztos.
#16: "Az is az Alaptörvényben van, hogy a házasság csak normális párok között köttethetik."
Nem, ez sajnos nincs az alaptörvényben, hogy csak normális párok között,
csak az, hogy különnemű párok között.
Rengeteg abnormális ember házasodik egymással állandóan, és abnormális utódokat nemzenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!