Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok mit jelent: "hasonlítas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit jelent: "hasonlítasz a volt barátomra"?

Figyelt kérdés
Több lánytól hallottam már ezt a mondatot...de pontosan nem tudom mit is akar jelenteni...netes ismerkedésnél beszélgettünk, aztán mutattam képet magamról, erre jött ez a "reakció"...aztán volt olyan, hogy a következő kérdés az volt: "hol laksz? tudunk találkozni?" meg volt olyan, hogy "szívesen találkoznék veled, de többet nem tudok elképzelni köztünk mint barátság"...szóval kíváncsi lennék mikor is mondjátok ezt egy olyan pasinak aki ismerkedik veletek, szimpatikus és meglátjátok a képét...

2014. jún. 29. 10:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Hat ha akarok egy pasitol valamit, meg ha kulsore tenyleg hasonlit os az exre, nem fogom neki azt mondani, hogy hasonlit ra.
2014. jún. 29. 11:01
 2/7 anonim válasza:
ha ugy nem jon be a pasi
2014. jún. 29. 11:01
 3/7 anonim ***** válasza:
hiányzik az ex, nálam ezt jelenti.
2014. jún. 29. 11:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt jelenti, nincs egyéniséged, divatmajom vagy mint a többi.

Én sértésnek venném. Már alapból rossz jel, ha az ismerkedési fázisban jönnek elő a régi exek, csupán ilyen szinten is.

2014. jún. 29. 11:03
 5/7 acelsziv ***** válasza:
75%
azt jelenti, hogy ugyanolyan idióta vagy, mint az ex.
2014. jún. 29. 17:33
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
Azt, hogy úgy nézel ki vagy úgy viselkedsz mint a volt barátja. Tudod a lányok is ezt a nyelvet beszélik (feltéve, hogy a csaj is Magyarországon nőtt fel)
2014. júl. 2. 13:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez a mondat valójában azt jelenti - nyilván nem mindig, de szerintem többnyire igen -, hogy a csaj még nincs túl az expasin, ezért mindenkiben a hasonlóságot látja, keresi. Valójában sanszos, hogy egy-két felszínes jeltől eltekintve semmi közöd a pasihoz, de számára még ez a pasi a mértékegység.

Pár évvel ezelőtt a párom plátói szerelmi viszonyba keveredett egy másik sráccal, ami majdnem szakításhoz vezetett. A legérdekesebb az volt, hogy az első találkozásuk után kifejtette, hogy totál egyformák vagyunk, elképesztő a jellembeli hasonlóság. Megismertem a srácot, és csak néztem, mert kb tűz és víz vagyunk, leszámítva néhány felszínes apróságot.

Innentől amikor drámai lett a helyzet, elég biztos támpont volt lelkileg az a tény, hogy ő valójában nem a srácba zúgott bele, csak egy neki tetsző srácban megkeresett engem.

2014. júl. 9. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!