Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit jelent: "hasonlítasz a volt barátomra"?
Azt jelenti, nincs egyéniséged, divatmajom vagy mint a többi.
Én sértésnek venném. Már alapból rossz jel, ha az ismerkedési fázisban jönnek elő a régi exek, csupán ilyen szinten is.
Ez a mondat valójában azt jelenti - nyilván nem mindig, de szerintem többnyire igen -, hogy a csaj még nincs túl az expasin, ezért mindenkiben a hasonlóságot látja, keresi. Valójában sanszos, hogy egy-két felszínes jeltől eltekintve semmi közöd a pasihoz, de számára még ez a pasi a mértékegység.
Pár évvel ezelőtt a párom plátói szerelmi viszonyba keveredett egy másik sráccal, ami majdnem szakításhoz vezetett. A legérdekesebb az volt, hogy az első találkozásuk után kifejtette, hogy totál egyformák vagyunk, elképesztő a jellembeli hasonlóság. Megismertem a srácot, és csak néztem, mert kb tűz és víz vagyunk, leszámítva néhány felszínes apróságot.
Innentől amikor drámai lett a helyzet, elég biztos támpont volt lelkileg az a tény, hogy ő valójában nem a srácba zúgott bele, csak egy neki tetsző srácban megkeresett engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!